Ahoj,potrebujem poradit! Mam 12 rocneho syna s diagnozou ADHD ( lahka mozgova disfunkcia - hyperaktivita s poruchou pozornosti) a uz sme v koncoch. Je to dieta s vysokou inteligenciou a nesmiernym talentom, v nasom pripade ma syn hudobny talent, ale v skole je to katastrofa. Tym, ze vyrusuje a skace do reci, je impulzivny a nesustredeny narusa skolsky poriadok co ma za nasledok znizenu znamku zo spravania a nie je to uz len dvojka... Nasli sme psychiatra, ktory odporuca Stratteru. No zatial este zvazujeme pre a proti davat synovi "lieky na hlavu". Nasiel by sa niekto kto s tymto vyrobkom ma skusenost u svojho dietata s ADHD?
ADHD-hyperaktivita a Strattera
Ked tam nahodim tuto stranku,kde som mala skoly v Poprade,nahodi mi ich tam tieto vsetky.Skus si ich dat na tej stranke vyhladat,zadaj si tam specialne skoly a zakladne skoly,daj mesto-Poprad a vyhladat a ono ti ich tam nacita.Neviem preco ked to dam skopirovat mi to vyhodi cely zoznam..
Vierka,skus sa pozriet sem a skontaktovat sa so skolou,ktora by chlapcekovi vyhovovala a popytat sa ci by boli schopni ho integrowww.radost.sk..
Prosim o radu. Mam 6rocneho synovca, ma ADHD aj epilepsiu. Zacal chodit na odporucanie odb.psychologicky do skoly,je nadpriemerne inteligentny, ale... uz su tu staznosti od rodicov, co to decko v skole vobec robi, patri do osobitnej skoly nie medzi normalne deti. Proste stres pre jeho rodicov aj pre neho. Neviete poradit specialnu skolu v Poprade, alebo aj normalnu ZS v Poprade, ktora uz pracovala, alebo ma skusenost s detmi s ADHD, pretoze v tejto skole kde chodi asi dlho nezostane. Vystvu ho prec. Diky
Moniebi,kukni na tuto stranku,tu mamina pisala,ze jej dieta tuto stratteru bralo a vtedy bolo v pohode a ked prestalo brat,stav sa mu zase zhorsil.. www.radost.sk
Toto naozaj nie je seriozna psychologia.Vsak to sa az zle cita...
uz som si nasla odpoved.. nie nie je to seriozna psychlogia..
"Nemali by sme zabúdať, že v tomto období nám prinášajú zakotvenie energií z Výšin nielen indigové deti, ale aj kryštáľové, hviezdne, zlaté a predovšetkým svetelné deti. Každý z týchto druhov má svoje vlastné poslanie, ktoré je iné, ako poslanie indigových detí a minimálne rovnako dôležité.
A tak isto sa nemá zabúdať ani na tých, ktorý je svojim prežitím tu na Zemi a svojim prebudením (aj keď nie sú indigový) sú tak isto mostom, cez ktoré prúdia energie z Výšin na Zem. Každý človek, ktorý sa prebudí do svojho poslania a usiluje sa ku Svetlu, je služobníkom Svetla a súčasne zakotvením určitého druhu a typu energie na Zemi."
mikee, odkedy sa psychologia zaobera aurami? da sa ta kniha vobec povazovat za serioznu odbornu psychologicku literaturu?
Odporucam si zohnat knihu CAROLINA HEHENKAMP -INDIGOVE DETI mozno tu najdes nieco co ti pomoze.