Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?

Príspevok v téme: Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
laura :(

S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((

lauta :((

dd si mila,dakujem.
no v podstate klamat som ho tak vo vseobecnosti a nevedomosti donutila ja...kedze stale tvrdil ze problem je vzdialenost a ja som mala pred sebou prijimacky ,sama som ho poprosila aby mi nijake jeho rozhodnutie nevravel kym nebuem po nich...keby som vedela co je vo veci...
teraz myslim ze on sam si to nedokaze odpustit...on je taky..ked vie ze spravil zle vie aj to ze musi niest nasledky svojho chovania..je tvrdohlavy...nemozem robit nic ine len cakat kym mu trkne v hlave ze vztah s o 10 rokov starsou zenou ktory je zalozeny na sexe nebude mat dlhe trvanie.sam si musi uvedomit ze v nasom vztahu mal istotu a aj viem ze bol stastny,potvrdilo mi to mnozstvo ludi okolo neho..len dufam ze jeho tvrdohlavost a rozhodnutie nebudu silnejsie ako laska ktoru ma 100% hlboko v srdci stale...aj ked si to nechce pripustit a tvari sa ze mu to takto vyhovuje...jeho odpovede tomu naznacovali..

dd

ked to citam Laura, je mi do placu...ako nieco tak krasne moze tak rychlo znicit alkohol a podvod..jeho spravanie a odpovede mi pridu maximalne divne, na jednej strane sa zda byt ferovy, ked tvrdi, ze by sa Ti nemohol viac pozriet do oci a na druhej strane Ti podla mna dost dlho klamal..je mi to velmi luto, co sa stalo a ako to skoncilo..mam chut plakat s Tebou..

laura :((

ahojte..tak ako to teda dopadlo? :"(((...posledny prispevok som pisala 21..cez dalsie dni mi zacali kamaratky nosit spravy ze videli priatela s nejakou zenou vonku a aj sami boli a potom ze sa vravi ze so mnou chodi a s inou spava..najprv som tomu nechcela verit sak mi pisal 10 dni dozadu ze netaha 2 vztahy naraz ze isto by ma neopustil pre nejaku inu aj ked uz vtedy vravel ze ho uhana nejaka kolegyna 31-rocna,sa na tom smial ze uz len kvoli veku by nic nemohlo byt..
takze najprv som neverila no zacalo mi to potom potbrdzovat viac ludi nezavislo od seba a uz som pomaly aj verit zacinala..vsetko by sa tym vyvsetlilo a najma to ze rusil vsetky nase stretnutia lebo by sa mi nevedel pozret do oci..vedela som ze ked mu napisem a ohlasim sa a to moje podozrenie je pravdive tak sa nebude chciet stretnut...isla som teda neohlasene 25.6..vedela som ze bude vecer v jeho oblubenom bare a aj bol.ked ma zbadal hodil len letmu otazku : a ty co tu? ale bolo viac ako jasne videt ze priserne znervoznel..sli sme sa rozpravat do jeho auta...a hovorili sme takmer 2 hodiny.najprv vsetky tie reci o inej zenskej poprel no potom som tukla na silnejsiu strunu a opytala sa ho ci to co mi povedal moze odprisahat na jeho mamu...bol ticho..vedela som ze to udajne podvedenie sa malo konat na firemnej chate tak som sa este raz opytala co sa stalo na tej chate..potom konecne povedal ze nieco sa stalo a potom ze este raz...
Na chate sa vtedy uplne opil a rano si ani nic nepamatal...povedal aj ze to bolo s tou 31 rocnou kolegynou.pytala som sa ze preco mi teda klamal ze nikoho nema,vraj to bol este v stadiu ked sa snazil sam seba presvdcit ze sa nic nestalo lebo rozchod ako povedal si cely ten cas nechcel pripustit.
na otazku co teda bude s nami dalej len stale opakoval ze on mi uz viac nechce ublizovat...potom som sa teda ja opytala tu najtazsiu otazku v zivote :"((..ci sa chce rozist..ani len nedokazal povedat ano,iba zakyval hlavou.priznal ze on za mnou chcel dost na takyto rozhovor o 2 dni neskor lebo mal cestu do ba...stale len opakoval ze ho to moc mrzi vsetko a ja som len plakala...pri odchode mi pobozkal ruku a rozisli sme sa s tym ze sa urcite ignorovat nebudeme..."prespala" som na ubytovni a na druhy den rano sla vlakom domov..napisal sms ci som dobre dosla domov,ja som mu odpisala a dodala ze ho mam stale rada a on odpisal ze keby aspon on vedel co chce ale uz chce len gulku do hlavy...prislo mi to tak ze este stale vaha a tak som napisala ze na neho stale budem cakat..ale uz neodpisal.vtedy v aute som od neho ziadala jednu ce co dostal na valentina,bola to ponozticka pre babo,kedze ho velmi chcel..v aute povedal ze jasne ze mi ju posle postou.a tak som cakala odpoved na sms a aj ponozticku no nic nechodilo a tak som mu napisala este jeden siahodlhy mail kde som uplne jasne dala najavo ze to este chcem slusit a ze budem cakat kym zisti "co chce"...zase neodpovedal...ja som bola uplne na dne..a jedine ako som videla ze by mi bolo lepsie bolo pestovat si v sebe nadej..mesiac bolo ticho..az minuly tyzden sa ozval..konverzacia na icq,uplne o nicom,len aby sa nepovedalo,taka zo slusnosti..tvarila som sa ze neni vsetko ok ale nefnukala som..no o 3 dni pisal za a pytal sa ze preco mam uverejnene take pesimisticke myslienky a to som uz neudrzala a presne povedala ako sa citim a co ocakavam a ze sa moc trapim..jeho odpoved bola ze je mu to moc luto ale cesty spat niet lebo on by sa mi nevedel pozret do oci a to zopakoval niekolkokrat.na otazku ci ma uz nemiluje odpovedal bvyhybavo,ze ako ma moze milovat ked mu jeho srdce dovolilo ma podvies.stale je s tou 31 rocnou..ale vraj ani sam nevie ci ju miluje lebo "on uz nevie co je laska",,su spolu stale,spia spolu ale nevyznavaju si city.
ponozticku neposlal lebo ze to nedokazal ze si ju chce nechat,vraj nemal na to sil.ked som sa pytala preco posielal mail kamaratke a mna tam mal pod nazvom laska zahovoril to niecim inym,rovnako aj to preco ma este v niejtorych profiloch nasu foto..neodpovedal...ale vraje cesty s5 niet...este aj povedal ze je teraz v celku spokojny.
po tomto som sa uz uplne zosypala a hned dalsi den sla k psychiatricke...neviem sa s tym proste zmierit a vzhladom na tie jeho cudne odpovede mam aj tak stale pocit ze vaha a znova v sebe zivim nadej,inak sa s tym proste ja neviem popasovat...teraz o vsetkom rozhofne jeho srdce,mozem sa spolahnut len na to ci ta laska bola naozaj taka silna ako vzdy tvrdil.on bol ten kto mi hovoril ze ak ho opustim ze mu rovno mozem poslat slucku postou lebo on by to nezvladol...
nehovorte mi ze to nie je chlap pre mna a ze budu ini dals,nema to zmysle..na to musim dojst sama bud skusenostou alebo rozumom,nikto nema sancu mi to vtlacit do hlavy.jedine co teraz chcem je aby sa zas vratil.
dakujem vsetky co sa mi snazili pomoct za rady.a ospravedlnujem sa ze tak nadlho ale uz aj toto je moc skresane...

saksajsfa

maaaa.. asi sa podla mna mylis.. a nestras dievca.. co mna napadlo,bolo to,ze to je velmi osobne alebo mozno pre neho citliva tema.. aj keby som neviem koho ako milovala,nikdy by som mu nepovedala o istých veciach.. myslim,ze vsetko partnerovi vytrubit nemusime.. aj ked toto vyzera na vaznu vec... ale asi to citlivo vnima.. neviem,ci je to o nedobere.. mozno ma strach,ako by to bola zobrala

sedmikraska

laura, gratulujem ku prijimackam :) stresy mas uz za sebou, tak si uzivaj volno anemysli stale len na neho. Ak bude chciet tak sa ti ozve a stretnete sa a ak nie, tak mozno stretnes nekoho ineho :), kto si bude vazit aj tych par chvil s tebou

laura :((

dakujem za nazory ale ono sa ten problem uz ani netyka tej hadky s jeho otcom,preslo to do problemu vzdialenosti ktora je medzi nami a ktoru zrazu vraj priatel nedokaze zvladat...planovamne stretnutie co malo byt po prijimackach som sa pytala ci plati alebo chce este cas a chce to nechat na neskor...povedal ze na neskor..takze je to stale o tom istom...
ale by si zasluzil prefackat..je jak male rozmaznane decko...nedostane to co chce a v takej miere ako chce tak sa hodi do kaluze a zacne trucovat a pre istotu nechce nic ked nemoze mat presne to co chce ON.
prijimacky som urobila takze uz je to naozaj len na nom,odteraz uz nemusi nic predstierat tak uvidime kolko bude este trucovat alebo ako to on nazyva robit si poriadok v hlave.
A ja nepisem jeho osobne problemy na forum,sak ani neviem ake su,ja tu pisem o probleme vo vztahu medzi nami a ten sa teda sakra tyka aj mna.

maaaa

Mne sa zdá, že nechce ty to povedať preto, aby sa ta to nedotklo, lebo pravdepodobne sa to týka teba.
Ako si ty vychádzaš s jeho rodičmi?

vecernica

nechapem naco davat niekomu az tolko priestoru kedy co milostivo povie.Jasne nejde vsetko naraz povedat hlavne vazne veci.Ale cakat ako debil je trapenie toho druheho teda teba.Daj mu datum.Dajem tomu mesiac je dost dlha doba aby si to aj ta chlapska hlavicka rozmyslela a vypadlo z nej nieco psychologicke .....

rita23

a ty si mu povedala, ze pises jeho osobne problemy na toto forum? Si myslim, ze tiez si mu to zatajila. Tak potom ho nesud. Kazdy mame svoje tajnosti, aj ked spolu zijeme. Neda sa hovorit vsetko.