prosim poradte mi psychologa ktory by mi pomohol vnimat realitu.prosim ako mam nejakeho najst?vseci chcu len depresívnych a takých,ale ja som specialny pripad.neviem ako sa mam s niekym skontaktovat
ako nájsť psychologa,ktorý by mi pomohol spoznat sa
Vyskusaj. Myslim, ze ti porozumie. www.provitae.net
ah to si aasi cital,ze co na to hovoria ti ludia z podobnej brandze ako ona........hej ze nikto nemiluje viac ako ona apodobné....pííp.tak jasne,ved abyzarobili
myslis ze ci mi dala nieco tato tema?myslim zer aj hej lebo som aspon troxu rozmyslala.no a niekedy mam taky pocitze uz je zmena ,ale len tak na okamih,proste vtedy aj akoby som vedela v com je problem a potom to hned zmizne.takze ked v tom budem pokracovat tak by to mohlo byt NORMALNEJSIE.A ako si to myslel ze by xcel poznat viac takych ludi,s takouto psychikou?:)dik,ale si mi to nemal hovorit lebo nudem spokojna a to je zle
ozaj a za tých necelých 10 dní čo vznikla táto téma, zmenil sa tvoj život či nie? ale zdá sa mi že ti to až tak veľa nedalo, alebo sa mýlim?
mimochodom máš zaujímavú psychiku, takých ľudí by som chcel poznať viac a viac, i keď si uvedomujem že ty patríš k tím, kt. so sebou nie sú spokojní a tak verím že uspeješ
no a inak este som nebola nikde:(.to bz bolo kebz bola nejaka tabletka ktora bz mi hned pomohla.a mimodavu,na akom fore si ju vzxvaluju.xcela bz som tam ist.a pocuj este nieco....ta kniha sposobuje,ze nebudes vidiet rozdiel medzi jablkom,stromom a clovekom:(
no hej aj ja som si ju xvalila zo zaciatku.hej ale ked mas proste v hlave utkvene tie veci co tam pise,tak vies prestanes si uvedomovat svoje pocitzt,vies hnev a tak,a to je nezdrave.proste ja ti to neodporucam,stratila som koli tomu rok zivota.....no a prestanes pocitovat srandu....xapes,lebo je vsetko v poriadku,nic ta netrapi a tebe ani ta sranda nexyba.a ked pride situacia kedz bz mohla bzt sranda tzproste to necitis.necitaj to naoyaj.urcite najdes stastie inzm sposobom.skus na to prist sam a nie poocou filoyofie niekoho ineho.bud k sebe uprimnz...co henta kniha uplne kazi.uprimnost k seb samemu.xcela bz som bzt normalna,obzcajna.nemzsliet si o sebe ye som neviem co,ale normalne preyivat.kebz som mohla vratit cas tak ju necitam.ale nieco je v ej aj dobre,ale nemoyes sa tzm ,tou knihou dlho yaoberat,a stale robit to co sas vnej pise,xapes?
kurnik ozvite sa niekto
aha.ale ved to je jedno co si.a preco simyslis ze si umela nenormalna bytost?necitaj to....vies niektore veci tam su dobre ale pokruti ti to zdravi rozum,znici prezivanie ,pravost xapes?zo zaciatku je to super ale po case,.....