ahoj, citam, ze dost vela radis na fore ohladom chudnutia a zdraveho zivotneho stylu. Velmi chcem schudnut, 5 dni sa snazim nejest sladke a ani ve,mi nezdrave jedla, chodim kazdy den na korcule na hodku a plavat na hodku. Ale potreovala by som niekoho, kto by mi poradil, ako sa stravovat, a podobne- mat niekoho "nad sebou", takeho pomocnika. Neujal by si sa ma???
MARTIN_242 kuk sem:-)
no tak som zistila, ze s tou pravidelnou stravou to nie je take jednoduche, ako si clovek mysli, ze bude :-/ Doobeda to ide uplne v pohode, ale potom... ked je obed o 12, domov sa dostanem az okolo 17 a medzitym nic nejem, takze pridem vyhladovana a to je chyba. co si mam podla vas brat do prace na olovrant? co jedavate vy?
sara13: Ahoj, olovrant je až po obede :)
Šťavu pi ako náhradu jedla, resp. namiesto normálneho jedla, ideálne v dopoludňajších hodinách.
Záleží od toho, aké ovocie použiješ, ale okrem vitamínovej bomby to môže byť aj kalorická bomba, takže hlavne zelenina, ovocia menej.
joanne: Ahoj, skúsenosti zbieram z rôznej hlavne vedou podloženej literatúry, od profesionálov zaoberajúcich sa výživou a aj zo svojich skúseností.
Je to v podstate veľmi jednoduché.
na lacno & l.inda: Ahojte menovci! :)
matin,
mna by zaujimalo kde si si nastudoval tolke informacie.vidim ze nie su len take laicke.tipujem ta ako nejakeho poradcu pre vyzivu, alebo riadne nadseneho amatera pre tuto oblast.mas nejaku specialnu literaturu? alebo to su skusenosti nazbierané rokmi?
sara13 je uplne jedno kedy ich budes pit aj ked odporuca sa do obeda ovocne stavy okolo obeda zeleninove a k veceru zase ovocne.rataj vsak s tym ze maju dost vysoku kaloricku hodnotu aj ked sa to nezda a kedze je odstavenim odstranena vlaknina rychlejsie ich telo vstrebava.cize treba ich pripocitat ako jedlo
rano na lacno
sojova tycinka sa pri diete moze??? a co sojove mlieko?je vhodne?
sashique, to okrem toho, co si vymenovala nic nejes? ziadna zelenina? uhlohydraty tiez nie? potrebujes vyvazenu stravu. chudnut sa da, aj ked je strava pestra a obsahuje vsetky ziviny.
moje 10- mesacne dojca zje toho viac ako ty.