Vagina,je to normalne?

Lofas

siiiisii-podla mna sa nemusis bat muzi ked su "nadrzany" tak dokazu pre.... aj psa
a urcite by mu nevadilo to co z nej vychadza.

Tatiana24368

Bsby ja mám zase problém moja dcéra má okolo 13 rokov ale ked mala 10 tak somju prychitila ze si to robí a mala vo vagine aj prsty . chcem sa spytat ci to nevadi ked si to asi zoparkrat urobila ked som ju nevidela ci to nieje zlé ked bola ešte taká malá!PLS je to súrne!

kolomažiar

deti,deti,deti. máš hady vo vagine? počas grupáku alebo aj inokedy? a zhora ti netrčí taký jeden had? že klitoris sa to volá.tu pomôže už len dostať rozum alebo ísť ku doktorovi a spytať sa čo sú to za strážcovia vulvy.si myslíš že ti tu naozaj niekto pomôže? opíšeš to jednou vetou a doktori teraz prídu o prácu kôli fóram.kam toto speje? zachvíľu budeme cez skype slepé črevo doma operovať lebo sa bojíme doktorov. mám problém? idem za doktorom a nebudem sa tu pýtať otázky typu: mám malý penis ľudia pomôžte mi.čo sa dá na to povedať? spýtaj sa oca aký má asi nebude väčší.alebo nos volnejšie oblečenie.samozrejme že ti hneď dá nejaký internetový kááámoš link na lieky za 50€,alebo škripec na penis.môžeš si aj tehly vešať.ako môžu lieky zväčšiť nejakú konkrétnu časť tela???? žerte zemiaky-narastú vám hlavy :) ááá zbytočne budem písať asi si nejaky blog založím a budem len linky na takéto somariny hádzať a dúfať že sa svet spametá.

lolec

akoze dakujem ludia... akurat sa chystam ku urologovi, mam nejake problemy s pipikom :P som trosku nervozny, co mi na to povie, ale ked som si precital tieto vase prispevky, sa budem este aj u neho smiat :D ma daktore prispevky ozaj zabili... ze sa bojim dat vylizat, lebo si frajer povie ze fuj, to co je za chut :D :D :D dievca, ty si to vyhrala... no nic, odchadzam... aspon drzte palce, aby to somnou nebolo az take vazne.

p.s. tiez som sa bal k doktorovi, dievcata aspon nemusia ist k obvodnej a povedat jej, ze maju problem s penisom.