KEd si prstami otvorim vaginu tak vchod do nej je (neviem ako by som to mala nazvat) ale mam tam nieco ako 4 hady..alebo proste 4 niake veci co mi tam tu cestu zapchava.. neviem co to je a moc sa bojim nikto iny to nema aj ked pozrem obrazky.. POMOC
Vagina,je to normalne?
lenka este ze tu mame teba a davas nam tu hodnotne sexualne rady
Takze ja to nestastie nemam ale cem sa spitat ked chalanovi fajcim a tu predkozu ked si da dole tak neviem ci mu mozem dat jazyk do tej dierky cez ktoru cura .. dakuejm za odpoved ... A mam pr vas dievcata dobru vec ked vam chalan dava penis do vagini tak si nataihnoite piski nataiahnute je to super a potom ked vam do tam da upene supe .. a ked vas lize a mate ich nataihute je to uspis divcata
posly fotku na mircoMY33@azet.sk a ja ty poviem ci je to normalne
ked newes co to je tak ja ti poradim studujem medinu a uz som to aj cital ze ten vytok je priznakom rakoviny ako casto to vyteka napi my na ojko22
sharpskinhea a teba mali naucit kam sa dava "v" a "w"...
JAAAAAAJ TRUUUBY ZEBY WAGINALNY WCHOD???? OTRASNE TO WAS MALI UZ W SKOLE UCIT....A KED WAS NEUCIA TREBA SA PYTAT!!!!
Su to pozostatky panenskej blany. Su tam až do porodu, u každej ženy iné. A pohlavným stykom sa rozne presuvaju a menia a poprípade trhajú, tak žiadne starosti :)
hilda, ci hildegarda, som prekvapena, ze na to, kolko mas rokov, nevies ani tie zakladne veci o svojom tele! ten "hlien" ako to pises, je vytok, co sa tvori vnutri vo vagine a tym ju aj precistuje.normalne je biely,az priesvitny, cez ovulaciu moze zmenit konzistenciu aj farbu.
ale ak ju zmeni mimo ovulacie, moze ist o nejaky zapal,ci infekciu,vtedy treba navstivit doktora.
takze je to uplne normalne.
JA SA ZE SMEJEEEEEEEEEEEEEEM.. AKO NIE NA PROBLEMOCH DRUHYCH.. ALE NA TOM CO PISETE.. KKS.. JA NEWEM DE SOM SA TO DOSTALA :D
Baby a ten hlien mate stale ale len obcas? Ak tak priblizne v strede cyklu, tak je to normalne, ma to kazda...suvisi to s dozrievanim vajicka atd.. Ak to nesvrbi a ani prilis nezapacha je to ono, nemusite sa bat. Ak nie, je to nejaky vytok a to by uz chcelo gynekologa