KEd si prstami otvorim vaginu tak vchod do nej je (neviem ako by som to mala nazvat) ale mam tam nieco ako 4 hady..alebo proste 4 niake veci co mi tam tu cestu zapchava.. neviem co to je a moc sa bojim nikto iny to nema aj ked pozrem obrazky.. POMOC
Vagina,je to normalne?
Gynekológ....
Bojim sa ze ak mi partner ju vylize tak ze si povie fuuj jaku to ma chut...sa mu bojim ju dat vylizat lebo ten vytok smrdi..poradte mi
Ahojte,
mám problém a to asi majú všetky. Keď som bola malá, tak som ti to robila, až kým to nezbadali rodičia, ale teraz mám problém ako keby sa moje hormóny zbláznili a ako keby vytekal zo mňa moč a neviem či mám isť za svojou gynekologičkou, lebo už som bola pred rokom a aj mi niečo predp. ale vôbec mi to nepomohlo.
ahojte mam velký problém po 2 pôrodoch som zistila že mam velku vaginu a ani sex s manželom už nie je taký aky bol, nuž bojim sa a citim sa menej cenná, využivam aj ine praktiky v sexe ako iny ale ta vagina mi veľmi strpčuje život lebo zo sexu nemám pôžitok iba sa citim ako pobehlica ktora urobi inemu dobre a jej nijaka utecha. pred tym som mala orgazmy ale teraz???
No veru ja ju mam taku vacsiu po sexe az sa divim niekedy =))ale asi nejsom sama...=)
prosim ta lne s tym nechod ki lekarovi lebo ta vysmeje..to co tam mas ma kazda zena..a aj ja...je to rovno pri vchode akoby nejake male "chlopnicky" a baby ktore to tam nemaju su "vysukanea" preto to tam niektore nemaju...to je vse :)
no tak tento prispevok ma fakt odrovnal, :DDDDD