Kvapocky lasky

Príspevok v téme: Kvapocky lasky
ally18

mam 1 otazku: mala som s priatelom sex,pouzili sme kondom ale este predtym na xvilu do mna vosiel.....viem o tom ze sa vylucuje nejake to mnozstvo...moze byt to nejake riziko?ja si myslim ze nie lebo naozaj to vosiel a vysiel a este predtym sa utrel ale aj tak jedni vravia ze sa da iny ze nie....xcem mat istotu na 100% tak mi ryxlo poradte. vored dakuejm

chlapec123

Prosím vás chcel by som sa opýtať. S priateľkou sme spolu spali. Neurobil som sa de nej ale kvapôčky lásky tam asi boli. V ten deň som vôbec pred tým ani neejakuloval. Mala ešte k tomu neplodné dni a pre istotu sme aj použili tabletku po alebo bohužiaľ až po dvoch dňoch. Skorej sa nedalo. A tak sa dostávam k otázke: Aká je šanca že je tehotná ? Myslím vysoká, nízka , mám sa strachovať či nie.

hhsa

Tiež som mal stres, či sa može niečo stat.. mal som pohlavný styk s 15-ročnou bez ochrany a kvapočky lásky tam určite boli.. netreba počúvať niektorích ľudí na tychto fórach chcu len zostresovať človeka, bol som dost dní v strese že čo ak náhodou, no chvalabohu nič sa nestalo... ale možno že vy to šťastie mať nebudete...

Akaji

Kvapocky zdradne byt nevedia :) co vie byt zradne, to su zabudnute spermie kdesi v mocovej trubici... co sa da fixnut velmi rychlo, pred sulozou by sa mal muz ist vycikat :) takze ano, tiez poznam pripady, kedy zena otehotnela "z kvapociek lasky", v skutocnosti vsak otehotnela zo spermii z normalneho ejakulatu, nakolko kvapocky lasky spermie NEOBSAHUJU, co je FAKT, nie predpoklad...o tvorbu predejakulacneho sekretu sa staraju zlazy umiestnene mimo semenikov.. jedna sa konkretne o Cowperovu zlazu a Littreho zlazu.. Sekret z nich je ciry, jemne hlienovity a zasadity, obsahuje AMINOCUKRY a SIALOPROTEINY, z ktorych sa, ako vieme vsetci , otehotniet neda. Tento sekret ma za ulohu neutralizovat kysle a agresivne prostredie posvy a zlepsovat pohyblivost spermii... samotne spermie vsak urcite NEOBSAHUJE.. metoda prerusovanej suloze teda nie je nespolahliva kvoli existencii akehosi predejakulacneho sekretu, ale kvoli spermiam, ktore sa z roznych dovodov (ako je napr. posledna ejakulacia bez vycistenia mocovej trubice) mozu nachadzat niekde na ceste... kvapocky lasky potom predstavuju len sposob, akym sa tieto "zabudnute" spermie dostanu z tela chlapa von (pri sulozi logicky do posvy zeny). Z coho sa uz samozrejme otehotniet da, specialne pocas plodnych dni... Takze tak.

lala12345

akože ludia nestrašte ma ,, lebo teraz neviem čo si mám myslieť ,, bojím sa lebo pred 4 dnami som to iste robila s partnerom maly sme prerušovany sex a bojím sa či nie som tehotná ,, lebo práve ten den som mala plodne dni ,, takže sa bojím a ako som prečitala tieto prispevky tak už fakt neviem čo si mám myslieť :(

Copacabana

No,naozaj by som sa nespoliehala na to,ze z kvapociek sa otehotniet neda.By ste sa cudovali.Kvapocky lasky-t.j tekutina,ktora sa z penisu vylucuje pred samotnym ejakulatom obsahuje takisto zdrave spermie,no nie v takom mnozstve,ako pri ejakulate,ale aj tu sa bavime o niekolkych tisickach mozno viac.riziko je urcite.a nezabudaj,ze ak sa partner utrie,neznamena to,ze sa na penise nic uz nenachadza

niekto

t333 tak ja neviem ja tam citam ze
however, was that most pre ejaculate samples did not contain any sperm and those that did had only small clumps of a very small amount of sperm which seemed to be immobile. A larger study is needed to verify these results.

co pokial viem znamena ze vacsinou neobsahovali a ze ak ano jednalo sa o zhluky ktore sa zdali nepohyblive
a to najdolezitejsie
A larger study is needed to verify these results.
to znamena ze je potrebna rozsiahlehsia studia na potvrdenie tychto vysledkov

krom toho ako som tu uz davnejsie pisal

ak muz nebol po predoslom orgazme na wc v moc. trubici mozu byt spermie

btw prerusovana suloz ma ucinost (pearlov index) 4-27% pricom 4 su idealne to znamena ze sa tak da otehotniet konkretne su to 4 /100 zien za rok ...
en.wikipedia.org

CICA333 to cervene je odkaz klikni na to dostanes sa na tu podstranku nie iba na domenu

CICA333

Ahoj t333. Mohol by si mi prosim urgent poslat presne linky na tie 2 vedecke studie ? bo v tom linku, ktory si zadal www.ncbi.nlm.nih.gov neviem, kde ich mam hladat. Dakujem moc.

predejakulat

15zdeno15, takí blbečkovia ako ty by nikdy nemali mať sex. normálne by som ti ho zakázal. potom nečudo, že sú medzi nami magori. sa pozri ako píšeš, čuráčik.

t333

uz ma to prestava bavit presviedcat svojimi vlastnymi slovami a argumentami ludi, ktori veria mytom a bludom.

tu mate link, kde sa hovori o 2 nezavislych vedeckych studiach, ktore potvrdili, ze v predejakulate sa spermie NENEACHADZAJU !!!

www.ncbi.nlm.nih.gov

15zdeno15

MAM TAKY PROBLEM ZE SOM MAL SKOCKO SEX ROBILI SME TO ,...A PRVI RAS SOM SA SPRAVIL A O POL HODINI SME POKRACOVALI LEN TERAS SA BOJIM TOHO CI MI TAM NIECO NEOSTALO PO TOM PRVOM SEXE A CI BOZE BIT STOHO TEHOTNA ???PROSIM VAS MOHLI BI STE MI PORADIT AK VIETE ........ DAKUJEM