Kvapocky lasky

Príspevok v téme: Kvapocky lasky
ally18

mam 1 otazku: mala som s priatelom sex,pouzili sme kondom ale este predtym na xvilu do mna vosiel.....viem o tom ze sa vylucuje nejake to mnozstvo...moze byt to nejake riziko?ja si myslim ze nie lebo naozaj to vosiel a vysiel a este predtym sa utrel ale aj tak jedni vravia ze sa da iny ze nie....xcem mat istotu na 100% tak mi ryxlo poradte. vored dakuejm

15zdeno15

MAM TAKY PROBLEM ZE SOM MAL SKOCKO SEX ROBILI SME TO ,...A PRVI RAS SOM SA SPRAVIL A O POL HODINI SME POKRACOVALI LEN TERAS SA BOJIM TOHO CI MI TAM NIECO NEOSTALO PO TOM PRVOM SEXE PROSIM VAS MOHLI BI STE MI PORADIT AK VIETE ........ DAKUJEM

muc

zbytocne tu uz vypisujete, ze kvapocky lasky su vylucky z prostaty, nakolko cely vyron semena pozostava zo sekretu prostaty+ spermie. takze ci sa niekomu paci, ci nie, kvapocky lasky mozu obsahovat aj spermie a teda moze bez problemov dojst k otehotneniu. prave pre tuto skutocnost j eprerusovana suloz velmi nespolahliva metoda antikoncepcie

A-A-A

Kvapocky lasky, odborne nazyvane prostaticky sekret, sami o sebe neobsahuju spermie. Vzhladom na to, ze sekret ide z prostaty cez mocovu trubicu von, moze sa zmiesat so spermiami, ked sa nachadzaju spolu v mocovej trubici (pre neznalych: spermie idu zo semennikov cez mocovu trubicu von). Problem je vsak v tom, ze nasi milovani muzi nevedia, resp. necitia, kedy presne sa spermie do mocovej trubice dostanu a teda vzdy je nejake percento, aj ked minimalne, ze tam tie spermie su.

Sasenkaa

"kvapčky lasky" ako take spermie neobsahuju..je to sekret z prostaty..ale v pripade ak zostali v mocovej trubici spermie z predchadzajuceho vyvrcholenia tak pri dalsej ejakulacii sa tieto spermie aj so sekretom vylucia von a vtedy sa otehotniet da..takze treba davat pozor:)

vanesssa

muška......ja viem velmi dobre čo su to kvapočky lasky...to je to čo z neho vyteka ked je moc vzrušeny.ale uvedom si že keby sa dalo z nich otehotniet kolko žien by už malo aj desat deti vratane mna!kedže bereme do uvahy že nie každy par použiva kondom alebo antikoncepciu a spoliehaju sa na to že šak ho včas vytiahne...kolko deti by museli mat z tych kvapočiek lasky!!!!!!!ved je to smiešne...semeno je to z čoho možu splodit babo a nie obyčajna tekutina pri vzrušeni!!!!!!!!

ludka98

ahacka: To, ze tvoj priatel nevylucuje kvapocky neznamena, ze ostatni muzi ju neprodukuju (aj ked si myslim, ze ju vylucuje, no je jej menej). Ja mam skusenost, ze moju priatelovi raz vytieklo poriadne vela, ked bol prilis vzruseny, no ejakulat to nebol

muška

vanessssa prosim kolko mas rokov? vsak pri sulozi sa uvolnuju tie kvapocky. este predtym nez ejakuluje a teda prerusi suloz! nakolko vedome tehotna som nechcela byt(preto ta prerusovana), tak si hadam nemyslis, ze po ejakulacii isiel do mna??!!!
jednoznacne tehotna som ostala prave z exudatu, ktory sa uvolnuje pocas suloze, drazdeni rukov,...este pred ejakulaciou? vsak ked ho drazdite rukov, ci pusou, tak citit, ze sa "nieco" vylucuje a nie je to este ejakulat pri vyvrcholeni

t333

taaakze... nechcem machrovat, ale viem o tom dost... :))
citajte...
Naozaj je to tak, ze kvapocky lasky (predejakuacna tekutina) mozu obsahovat spermie, ale to len v tom pripade ak muz uz v nejakom case pred stykom ejakuloval. Predejakulacna tekutina spermie sama o sebe neobsahuje, mozu sa do nej dostat len tak ze sa do nej cestou von primiesaju spermie, ktore ostali v mocovej trubici z predchadzajucej ejakulacie. Zvysky spermii sa lahko vylucia aj vymocenim, co znamena, ze ak sa po poslednej ejakulacii muz uz vymocil, tak v trubici neostali ziadne spermie a nemohli sa teda ani primiesat do predejakulacnej tekutiny.

luciiiik

Tak ako to teda je s tymi kvapockami? Po precitani prispevkov mam v tom trocha chaos :). Vzdy som si myslela, ze to kazdemu muzovi tesne predtym nez sa spravi vyjdu von :)... ci? kazdemu nie?
dik za odp.