mam 1 otazku: mala som s priatelom sex,pouzili sme kondom ale este predtym na xvilu do mna vosiel.....viem o tom ze sa vylucuje nejake to mnozstvo...moze byt to nejake riziko?ja si myslim ze nie lebo naozaj to vosiel a vysiel a este predtym sa utrel ale aj tak jedni vravia ze sa da iny ze nie....xcem mat istotu na 100% tak mi ryxlo poradte. vored dakuejm
Kvapocky lasky
Bože baby niekto tu má možno fakt problém a potrebuje radu a vy sa tu hádajte. ally18 choď mrknúť na www.antikoncepcia.sk tam radí odborník na fóre a rád ti poradí :D
pocuvajte prosim vas zyxerku, ta ma za sebou uz aj trojku tak sa s nou prosim vas nehadajte, ona vie ako to funguje, pre paaaana :)))
*hadat
ako som povedala- hadam sa nemienim, a uz vobec nie s clovekom ako si Ty, ktory ma vsugerovany jeden nazor ktory pocul, a o inom pocut nechce. JA mam SKUSENOST a VEDOMOST, nie len slova. Ty maj svoje ,,mudrosti,, ale nepresviedcaj nimi ludi, ktori maju SKUSENOST.
No tak ked hovoris o normalnom pohlavnom styku to znamena ze sa musel ten chlap urobit donutra nie ?premna je to normalny pohlavny styk..u teba je to co ?..to ze ho vytiahol vcas?to je uz prerusovana suloz ke duz .....niektori chlapi nevedia sexovaaaat to co mu uslo neboli ziadne kvapky ale semeno jeho a o opaku nepresvedcis zas ty mna...cau
Jana, krot trochu svoje vyrazy.., a nesnaz sa ma presvedcit o opaku niecoho, co som videla a zazila.
Nevravim o prerusovanej sulozi, ale o normalnom pohlavnom styku.
Pozri, nemam zaujem hadat sa tu s clovekom ako si Ty- ja viem co sa stalo, a Ty ostan verna svojmu ,,mudremu,, gynekologovi...
mila zyxerka..nie nie gynekolog to hovori spravne to neobsahuje ziadne spermie..a ked poznas niake take pripady ze z toho otehotneli tak to museli byt neschopni chlapi co nevedia trtkat a muselo im nieco ujst vis.....ak sa uz raz spravi a potom dalsie kolo tak tam uz nejaka ta sanca byt moze ale inak nie =)..prerusovana suloz neni antikoncepcia a je to pre pary ktorym keby sa stala nehoda by to nevadilo..
no tak teda ece raz a poporiadku...samotne kvapocky lasky neobsahuju spermie...ale je vedecky dokazane ze je nemozne vylucit, aby sa nachadzali spermie v tej rurke...doporucuje sa pred sexom aby sa partenr isiel vycikat...ale jedno je jasne jedina spolahliva vec je nemat sex...no a da sa to???
janaaa, asi mas gynekologa s nekvalitnymi vedomostami... =;)
Tie kvapocky vedia byt naozaj zdradne, poznam osobne niekolko takychto pripadov..
jj diky ale viem len proste nejde to ked nemas istotu na 100 pro......musela som to vediet....