Ahoj, obcas pocas dna ma trosku boli hlava a citim sa unavena, celo teple, skusila som si odmerat teplotu a mam 37. Minuly tyzden 37,4...Co mi moze byt? Je to nebezpecne? Som zdrava. Ziadna skryta nadcha...
Castokrat zvysena teplota
Menzes mam dostat cez vikend, takze s cyklom to nic nema. Ku lekarovi sa chystam za 19 dni, dufam, ze to je v poriadku.
Tak treba ešte raz urobiť vyšetrnia, ja neviem ja nie som lekár ale aj z laického hladiska to nie je normalne. Ešte skús odsledovať, či ju nemáš zvýšenú v čase ovulácie. Ale ak sa cítiš aj unavená, chod radšej na to vyšetrenie.
Odvtedy si ju obcas premeriavam, vcera to bolo ok a dnes zvysena...Neviem, co to je.
Tiez sa mi to nepozdava. Moja normalna teplota je 36,8. Mam zvacsenu uzlinu v pravej slabine, uz take 4 roky, aj boli v zavislosti od cyklu, vtedy mi brali krv na zistenie zapalu v tele, ale bolo to negativne. To s tou teplotou, na to som prisla nahodou, pri rocnej prehliadke u lekara, kde mi odmerali aj teplotu a nepozastavovali sa nad tym, ze ten teplomer asi nemera presne, ale doma som namerala rovnaku zvysenu teplotu:(
TO patrí jednoznačne do rúk lekára, zvýšená teplota môže byť skrytý zápal v tele.Radšej predísť ako zanedbať.
Nie 37,4 ale 37,2 som mala...