Castokrat zvysena teplota

joni_

ahoj, no to poznam, aj mne povedali ze je to porucha v mozgu, porucha regulacie telesnej teploty a zial zistujem neustale ze naozaj lekari s tym nevedia nic urobit. Mam s tymi teplotami a hlavne unavou a dalsimi vecami problem uz tak 15 rokov. Nakoniec mi dali diagnozu CFS

vivulka

renkaaa skveli lekari mi len pred styrmi rokmi, co sa mi objavila prva uzlina v slabine zobrali krv, ci nemam v tele zapal a nenasli nic. Tak to ostalo. Minuly rok zaciatkom roku ma zacala boliet uzlina pod krkom a teraz som sa konecne dostala k lekarovi, co to zacal riesit. Gyndacka mi nahmatala tri uzliny v slabinach a styri pod krkom...Zvacsene a bolave uzliny su len symptom vyplyvajuce z niecoho. Poslala ma za chirurgom a ten povedal, ze ked to tam sedi uz tak dlho, tak uzlinu treba vybrat a preskumat, co sa vo mne vlastne deje. Vobec sa neodial s odbermi krvi, proste vybrat a zistime. Nie som tym nadsena, samozrejme, ale tesim sa, ze sa konecne nieco robi. uz ma nebavi sa citit kazdy den ako zdochliak (posledny mesiac). Dakujem, ze mi drzis palce.

vivulka

zmierit? No to je super rada...Normalne to u mna isto nie je, nemam preco byt unavena a moja normalna teplota je 36,8 nie 37,2. Tolko este viem. Toto pozorujem taky mesiac. Buduci tyzden idem na biopsiu uzliny, uvidime, co zistia.

fergi

Ja mam ten isty problem. Uz som absolvovala aj vysetrenia, krv, sedimentacia ok, bola som aj u kardiologa,gynekologa a zubara v suvislosti s tymto a nic.. nakoniec ma doktor dorazil vetou, ze je mozne ze jednoducho moj organizmus ma tak nastaveny "termostat" takze sa s tym mam vraj zmierit...potom som bola na laparoskopii a mam diagnozu endometrioza... zvysena a unava je tu vsak stala..

vivulka

Tak dnes sa zase citim tak trochu slabo a nevolno, zmerala som si teplotu a mam 37,2, myslela som si...vzdy, ked sa tak citim *takmer kazdy den), mam zvysenu teplotu. Ja uz neviem, co robit:(((

radca

Vivulka,

ak mas kandidozu dlhu dobu, tak mas urcite problem s imunitou. Ciste len liekami proti kandide sa toho neda nezbavit. Na to asi pomaha fakt len vseobecne posilovanie imunity. Na to su asi aj lekari kratky.

RNG

rozne sirokospektralne antimikrobialne latky znicia v tele skrytu nakazu.
Spomeniem iba zopar moznych:GSE, oreganovy olej, graviola, beta glukany, Samento a na viralne chaparal.