Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Castokrat zvysena teplota

vivulka

Neviem, z coho to je, ked sa citim byt ok, tu telotu som si zacala merat a je zvysena co ja viem tak dva tyzdne, ale nie uplne kazdy den...Zapaly posvy mavam uz 8 rokov, ale ta uzlinka ma bolieva v slabine a pred rokom obcas zacala boliet aj jedna pod krkom. Myslim, ze tu teplotu mam azvysenu aj teraz, akoby ma "stipalo" celo, uvidim, co povie ten doktor. ivka1 dakujem, email som dostala, ale vies, ja som skusala uz kadeco, aj drahe cajovnikove olejicky do posvy a tak, nic mi nepomohlo, takze neverim ani v aloe vera, skor v konzervativnu liecbu. Tie uzliny chcem dat pozriet pod ultrazvuk.

Dr jajboli

Vivulka, to môže byť aj reumatická horúčka! Ja som ju prekonala a ani neviem, kedy, ale ma poslali ku kardiológovi a on mi to potvrdil. Vraj som musela mávať zvýšené teploty. Odvtedy chodím polročne na kontroly do kardiolog.poradne. Ale to môže byť aj od tej pošvy!

Ivka 1

Vivulka s tou candidózou Ti viem pomôcť,zmierniť zápal na sliznici a samozrejme urobíme poriadok aj s tými
zvýšenými teplotami. Napíš mi na mail a napíšem Ti,čo konkrétne budeš potrebovať.

vivulka

radca, kvasinkami trpim uz 8 rokov, este pred prvym stykom. Ta teplotka ma ale mrzi:( Dufam, ze prezijem, kym skocim k lekarovi o tie tri tyzdne:)

vivulka

A castokrat ma trapia zapaly posvy (zacervenanie, palenie, svrbenie), k lekarovi idem preto az teraz, lebo konecne mam poistku. Moze to byt zapricinene aj zapalom posvy?

Ivka 1

Tiež si myslím,že je to asi nejaký vnútorný zápal. Bolo by určite dobré aby Ti lekár urobil sedimentáciu.