awojte vsetci.tuto temu som zalozila preto,lebo mnohe z vas nevedia ako spravne cvicit aby schudli,pripadne vyformovali postavu.dufam ze tu najdete odpovede na svoje otazky.
Pohyb-ale aky???
ahoj zuky :)))))
dakujem ti za povzdbudive slova, asi som to potrebovala :o) jasne, ze aj ja som na sebe zbadala nejake zmeny k lepsiemu,ale ten zadok zo mna nie a nie zliezt :((
ahoj dadulka... ja ta chapem... takysto ma serie najviac ten zadok ... a potom boky... brusko stehna... . Upravila som stravu a cvicim na obritreku casto. Aj ja som si myslela, ze vysledky v cudu... ale uz mi aj okolie zacina hovorit ako som schudla... .
Som velmi rada,ze mam ten orbitrek:-).
Len sa nezvdavaj!! Stojis predsa zato;-).
Mna to vsetko okolo vyvazenej stravy a chudnutia velmi bavi... a robim to rada - to je dolezite :-ň
pa
ahojte, prosim vas nevie mi niekto poradit ako schudnut zo zadku? Viem, ze sa chudne z celeho tela, ale mna moj zadok dost trapy :(((
pred 2 tyzdnami som zacala behat, cvicim na Orbitrecku, brusaky a tak... jem 5x denne, na veceru len zeleninu a bielkoviny....
Nemam ale pocit, ze by som chudla..... :(
pešia chôdza-rýchla,tae-bo,aerobic a spinning
korculovanie,plavanie,beh alebo chodza
ja by som odporucala beh, aerobik, korcule, plavanie, rychla chodza, bycikel a striedat to s pilates alebo kalanetikou resp. posilnovnou
nie zly je aj orbitrek
je toho veeeela...
dobre je napriklad aj hrat nejaky kolektivny sport pri ktorom sa velmi beha-floorball, basketbal, futbal ... verte mi, ze toto dava brutalne zabrat :)
plávanie, bicykel, pešia chôdza-rýchla,