Pohyb-ale aky???

dadulka123

ahoj zuky :)))))
dakujem ti za povzdbudive slova, asi som to potrebovala :o) jasne, ze aj ja som na sebe zbadala nejake zmeny k lepsiemu,ale ten zadok zo mna nie a nie zliezt :((

zuky

ahoj dadulka... ja ta chapem... takysto ma serie najviac ten zadok ... a potom boky... brusko stehna... . Upravila som stravu a cvicim na obritreku casto. Aj ja som si myslela, ze vysledky v cudu... ale uz mi aj okolie zacina hovorit ako som schudla... .
Som velmi rada,ze mam ten orbitrek:-).
Len sa nezvdavaj!! Stojis predsa zato;-).
Mna to vsetko okolo vyvazenej stravy a chudnutia velmi bavi... a robim to rada - to je dolezite :-ň
pa

dadulka123

ahojte, prosim vas nevie mi niekto poradit ako schudnut zo zadku? Viem, ze sa chudne z celeho tela, ale mna moj zadok dost trapy :(((
pred 2 tyzdnami som zacala behat, cvicim na Orbitrecku, brusaky a tak... jem 5x denne, na veceru len zeleninu a bielkoviny....
Nemam ale pocit, ze by som chudla..... :(

Mimi323

ja velmi rada chodim na in-line korčule. teraz keď je super počasie, tak je to fantazia. Ale nemám s kým chodiť, tak chodí sama, hudba do ucha a idem :D

Petra-Horna

Začni tak, aby si vydrzala. Na zaciatok odporucam zacat rychlou chodzou. Stane sa ti zabavou, ale aj ucinny preventivnym prostriedkom protim mnohym tazkostiam.
Pre inšpiráciu si prečítaj aj tento článoček preco je chodza taka skvela: -odkaz odstránený-

Martin_242

Akoukoľvek fyzickou (ale aj psychickou) aktivitou míňame energiu.
Plávanie by som označil ako zdraviu najviac prospešné.
Rovnako dlhé prechádzky v prírode na čerstvom vzduchu či bicyklovanie.

exercise

ja by som odporucala beh, aerobik, korcule, plavanie, rychla chodza, bycikel a striedat to s pilates alebo kalanetikou resp. posilnovnou
nie zly je aj orbitrek
je toho veeeela...
dobre je napriklad aj hrat nejaky kolektivny sport pri ktorom sa velmi beha-floorball, basketbal, futbal ... verte mi, ze toto dava brutalne zabrat :)