awojte vsetci.tuto temu som zalozila preto,lebo mnohe z vas nevedia ako spravne cvicit aby schudli,pripadne vyformovali postavu.dufam ze tu najdete odpovede na svoje otazky.
Pohyb-ale aky???
vsevedka, dakujem...vyskusam.
( a k tej profke: to bola asi fakt silna motivacia hehe)
len ja mam problem, ze nevladzem s dychom. mam dost silnu alergiu a moje pluca toto nezvladaju. neviem, stale som si myslela, ze nejaka ta kondicka pride, ale nist.... :((
Ja osobne robim uz 5 rokov aikido teda bojove umenie a je to super lebo sa mi spevnilo telo, mam pravidelny pohyb, citim sa lepsie aj fyzicky aj psychicky a stale sa ucim nieco nove a technicky sa zdokonalujem takze to ani nie je stereotypne ako niektore sporty a som aj medzi priatelmi.
re:dadulka
beh do schodov, či do vrchu(v teréne), spolu s tými drepmi s činkou celkom určite pomáha
som mala ešte kedysi na strednej profku sloviny strašne tlstú cez zadok, bola stará dievka a našla si obstojného frajera a preto požiadala nášho telocvikára o rady, ako cez túto inkriminovanú časť tela schudnúť a poradil jej práve toto a fakt schudla, ale asi bola dôležitá i tá motivácia-cha, cha
ved to, ta strava :o)))
ja sa aj snazim, dodrziavam co sa da, len niekedy na mna pride vecer hlad a neviem co od dobroty :)))))))
ahooj dudulka, uz som myslela,ze sa ani neozves;-))... .
Aj mne pomalinky... ale tesim ma, ze rifle do ktorych som sa nevedela spratat asi pred mesiacom su mi volnejsie... :D.
heh.. dobre robis... len ziadny stereotyp:-).
Ja idem prave cvicit - dam hodku.
Ln keby tu stravu viac upravim:-/... bo viem,ze mozem cvicit jak blazon a ,,nic"... ked budem jest vysmazane a sladke blbosti... .
uf:-), papa- drzim ti prsteky.
ahoj zuky, tak ako to ide? mne pomalinky, ved vies? ja tiez cvicievam na orbitrecku. teraz som si vymyslela, taky novy styl cvicenia. najprv idem von, zabeham si cca30 min. potom doma orbitreck 15-20min a nejake brusaky a som k.o. :-))))
dadulka: to si aj ja vravim:-D ze je plno bab,co mi boli stastne keby maju taku postavu ako ja.. teda ze su na tom aj horsie... ale zase na druhej strane je plno plno bab,co maju mensie rite :D... a zenie ma to vpred:P.
No ja ma 98-99 a vlastne ani neviem kolko chcem dat dolu... proste ked to v zdrkadle bude vyzeraz dobre :-)).
akurat idem na orbitrek:-) dam si hodku, ked som zacinala mala som s 30 minutami problem... teraz uz v pohode aj hodinu... len skoda,ze ho nemam pri telke:-)
:-) zuky... no na zaciatku som mala okolo zadku 109 a teraz mam 103, takze sa tesim, ale stale ho mam ako armadny bubon :)))
viem, ze je to aj genetika. ja som nemala nikdy malu rit, fakt nikdy. tiez som hruska v tom pravom zmysle slova. ja mam 175 cm a 67 kg. od konca februara sa snazim chudnut, tiez som si na tuto zmenu stravy zvykla, len obcas mam vecer pazravku a nie vzdy sa mi ju podari udrzat na uzde :)))
ja to ale beriem tak, ze su na tom baby aj ovela horsie ako ja.
dakujem za podporu. budem nadalej behat a cvicit. beham vlastne len 2 tyzden, takze vysledky sa asi este len dostavia vsak? mojim cielom je mat okolo zadku aspon tych 98 :D a co ty?
Vsevedka: dakujem a vyskusam? myslis, ze ten beh mi pomoze s mojou ritulou nieco urobit?
tak na vytvarovanie svalstva zadku pomáha beh do schodov, beh do vrchu a drepy pri ktorých držíte v rukách činky(chodidlá, hlavne päty sa nesmú "odlepovať" od podložky na ktorej cvičíte
dadulka:-) ale sa nas drzia zadky nepodarene :D .. . Neboj do leta urcite co to vyformujeme:-) a aj ked to nebudem ,,tip-tip" .. NOACO:-) hlavne,ze sa budeme citit (aj v plavkach) fajn a Svoje a sebaiste.
Mne uz sa dokonca aj moje nohy zacinaju pacit:-) co je teda Nieco:).
Niekedy fakt staci malicko... mozno aj slovo od cudzej osoby... a cloveku je hned lepsie... sa neciti tak ,,sam" so svojim zadkom:D.. . Len vydrz a nevzdavaj sa:-) aj keby sa ti vaha zastavila na mesiac:).
Ja toto chudnutie neberiem ako nejake odopieranie a trpenie... :-)..uz sa to pomalicky zacina stavat mojim zivotnym stylom ... .
A daduska... davas si nejake konkret. ciele? :).
Ja ti poviem ze mam 157 cm a 54 kg....Niesom nejaka plnsia .. len hnusna HRUSKA.
papa