Ahojte, v poslednom case manzel zacal velmi chrapat. < aj predtym, ale to len obcas, ked bol velmi unaveny, alebo po nejakej party. Rano som unavena, nevyspata, a casto ma bolieva hlava hned zrana. Take cmukanie, kopanie donho :-), vobec nezabera, tak tvrdo spi, ja mam zase naopak, velmi lahky spanok. Najradsej spi na chrbte, ani zaspat nevie inak, a vtedy teda "pili drevo", ja sa ho snazim otocit na bok,
< vtedy je bozske ticho> aj sa otoci na chvilu, ale kym ja upadnem do spanku, je opat na chrbte. Uz som aj odisla na inu postel vedla do izby, ale tam som nevedela zaspat. Vata v usiach mi nepomaha, chcela som prenho kupit naplaste na nos, sam lekarnik mi povedal, ze su to zbytocne vyhodene peniaze. Viem, ze sa to da aj operovat, mate s tym niekto skusenost? Dakujem.
Manzel strasne chrape
Ja štoplíky mám, ale mne netreba, keď ja chrápem :))) hihi, ale ja potrebujem DUDLÍK lepšie povedané DUDLISKO... hihi
opravujem - vyspíš
Sisssik, keď si ty nemohla zaspať vo vedľajšej izbe, tak skús presťahovať manžela. Mož sa mu bude dobre spať aj tam a ty sa vo svojej posteli vysíš.
no pojdem asi hned teraz, rovno z roboty zhanat tie stople, aby som nezabudla. Neviem ako si zvyknem, mne ta vata v usiach strasne zavadzala, aj tak bola na milu jarmilu, som bola dvakrat taka nastvata, nielen z chrapania, este aj z tej vaty
jezisi,ja neviem, co sa mu stalo, ze zacal tak chrapat, doteraz spaval jak babatko, jak myska, tichucko < jak ja :-) >
inak mala som i stopliky, co sa pouzivaju vo fabrikach ako si pisala, ale "chrapko" je z jemnejsieho materialu tak pouzivam ten.. ale radsej by som bola, keby som si ich davat nemusela..
m:
no v noci, ked som taka zuriva, ze nemozem spat kvoli jeho chrapaniu, to by som mu aj ja napchala a navzdy hihihi
som sa dobre zasmiala
ja som si kupila v zdravotnickych potrebach stopliky do usi. Penovy chranic sluchu "chrapko" - mne to celkom pomaha..skutocne tlmi zvuky, lebo sa pekne prisposobi zvukovodu, ci ako sa to odborne vola.. ale ked bude manzel chrapat hlasnejsie, kupim si desat balickov tych chrapkov a napcham mu ich do ust :)
pozeram, ze reagujem oneskorene, ale pomedzi to robim < som este v robote
:-)))>
ach jaj, dufam, ze je to uz za tebou a si z toho vonku, mna operovali na stitnu zlazu, pravu cast mi dali prec, mala som ju zvacsenu z takych uzlikov, doktor mal podozrenie, aby sa to nezvrhlo na rakovinu, teraz chodievam na pravidelne kontroly, lebo mam to aj v tej druhej casti, mozno ma caka este jedna taka operacia
Ked budes taka dobra, tak skus sa na to tam spytat, a tie stopliky pojdem pozriet, ked najdem, poslem ti po synovi, pojde domov k nasim na slovensko, ale az v juli:-) < alebo skor, podla velkosti, mozno sa to bude dat aj v obalke>
hysterktómia- teda vyhodili mi (všetko) mala som rak. v počiatoč. štádiu. Chvála Bohu, nemusela som ani na ožar. ani chemot.Nerada na to myslím.
Manžel spí tuho, ani on by nezbadal, keby som sa aj zadusila vlastným jazykom(hihi), Ale on sa veľakrát vyspí pri TV a potom nevie zaspať a ja sa len trápim a čakám, kým zaspí a medzitým samozrejme zaspím ja a on ma "počúva". No tie štoplíky majú v zdravotníckych potrebách aj v lekárni a sú také žlté, ale ja by som to nezniesla asi v ušiach. Daj si radšej sluchátka ak máš na mobile a počúvaj hudbu. Alebo skús ten dudlík. Možno vo väčších mestách aj majú. Ak zoženieš, tak budem rada, ak kúpiš aj mne, lebo u nás také nemajú. Teraz ma napadlo, že v lekárni som sa ani nespýtala. A vieš čo? Ja toho 15.6. idem doKE do toho spánk.lab. tak sa spýtam, ako zabrániť chrápaniu.
a na co ta operovali?