Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel strasne chrape

Príspevok v téme: Manzel strasne chrape
sisssik

Ahojte, v poslednom case manzel zacal velmi chrapat. < aj predtym, ale to len obcas, ked bol velmi unaveny, alebo po nejakej party. Rano som unavena, nevyspata, a casto ma bolieva hlava hned zrana. Take cmukanie, kopanie donho :-), vobec nezabera, tak tvrdo spi, ja mam zase naopak, velmi lahky spanok. Najradsej spi na chrbte, ani zaspat nevie inak, a vtedy teda "pili drevo", ja sa ho snazim otocit na bok,
< vtedy je bozske ticho> aj sa otoci na chvilu, ale kym ja upadnem do spanku, je opat na chrbte. Uz som aj odisla na inu postel vedla do izby, ale tam som nevedela zaspat. Vata v usiach mi nepomaha, chcela som prenho kupit naplaste na nos, sam lekarnik mi povedal, ze su to zbytocne vyhodene peniaze. Viem, ze sa to da aj operovat, mate s tym niekto skusenost? Dakujem.

Dr jajboli

Sisík, ahojky, no ja som sa dnes nedostala skorej k PC, bola som rozlietaná, mala som dnes aj "rajóny" v baraku-striedame sa všetci, tak som behala s metlou(hihi).Varila, flákala sa po meste, učím sa učtovať, tak to som doteraz ňúrila do toho, ale teraz už budem aspoň chvíľu tu.
Aká bola minulá noc? Pískal na teba starký???!!! hihi, podarený vtip. Alebo mu pískalo v nose?! No vieš, že ja sa budím na to, že asi chrápem? Ja som už nešťastná, ale už vyčkám do tých Košíc , čo mi tam budú robiť? Mám strach! Sama do cudzieho mesta!!! Júj, nie si odtiaľ, že by si ma prišla trochu povarovať?

sisik

jeeej, mna napadol ten vtip, ked manzelia takto spali, kazdy v oddelenej izbe a kamarat sa ho pyta, ze teda ako to robia, ked chce mat techtle-mechtle. No jednoducho, len zapiskam a starka pribehne. No dobre a ked sa chce starka potesit? Tak pribehne ona a sa spyta "Lojzo a nepiskal si?"

sisik

a tam citam, ze sa uz lucis a ides hajat a mozno si este tu, tak ti este napisem, ze da sa to kupit v lekarni, pisu, ze to obmedzuje chrapanie a je to aj pomoc pri nachladeni a alergiach, tak neviem, vola sa to "nasal strips" nosne pruzky, nalepis na nos a chrapes dalej hihi, ale nie, no neviem, ci toto dne v noci spacifikovalo mojho muzicka, ale normalne nechrapal

Dr jajboli

Sissik, prosím ťa, opýtaj sa kolegu, kde sa dá kúpiť ten stripsík, či ako sa to vola striptízik(hihi)

jeeej

No tak mi sme tento problém vyriešili veľmi rýchlo. Manžel spí v druhej izbe a obaja sme ráno ako rybičky. Sme manželia 5 rokov a takto správame už skoro 4 roky. No a na náš model už prešli aj svokrovci po 30 rokoch manželstva. Svokra si to nevie vynachváliť. Nevidíme v tom žiadny problém. Neviem prečo by sa mal jeden vyspinkať do ružova a ten druhý trpieť neznesiteľné decibely. My sme sa v ničom neodcudzili skôr nás to spojilo, lebo nemusíme riešiť o jeden problém naviac.

sisssik

ahojte, no som uz v robote a tu sa mi zase neda prihlasit pod mojim menom, ako som zaregistrovana doma, dufam, ze mi tu zoberie prispevok < ked napisem mailovu adresu, heslo, napise mi ze som sa uspesne odhlasila, nechapem, no to nic>
Tak si predstavte, dnes moj milovany spal ako babatko, neviem, ci sa zlakol tej "suedkinej postele hihihi, ale tuto noc nechrapal, ja som si dala tie stopliky, ale z jedneho ucha, co spim na pravej strane som aj dala von, tlacilo ma to, ale muzovi sme nalepili na nos ten "strip", som zabudla dopisat, vcera mi kolega doniesol take nosne stripsy, jemu to nepomahalo, aby sme my vyskusali. Zobudila som sa
s tym mojim blbym spankom o stvrtej rano, ale mohla som opat zaspat,
< huraaa> v izbe bolo hrobove ticho, ziadne vyspevovanie, potom som sa zobudila az na budik do roboty, super.
Teraz som rada, ze nechrapal, ale aj rozmyslam, ci sa moj muz vobec vyspal, ci si nejak nestrazil spanok on, aby nechrapal, lebo sa aj sam otacal na bok. No to mi povie, az ked pridem poobede domov, ked ja rano odchadzam z domu, este spi.
Jajbolik, ja ta uz poznam < ako blizku dusu> z inych prispevkov a tem, kde pises, ja by som si mohla s tebou podat ruku v hociktorej teme, aj v tej na tichy manzel, moj tiez dakedy rozprava malo a dakedy ani nic :-) > U nas hlavne rozpravam ja, ja referujem co mam nove, ked chcem vediet,co unho nove, tak ja sa musim vypytovat, dakedy som mu to vycitala, a teraz nejak uz to tak beriem.. Obcas sa aj rozrecni, ked motyka vystreli:-)No ale to som uz uplne v inej teme
No s tym prsnikom, hahaha, mozno by naozaj neotvoril usta hihi

dr.jajbolí

Ahoj Sisik, ja som sa dnes budila na svoj chrapot, je to hrozné, ja asi budem sedieť celú noc, lebo mna to trápi, že manžel ide do práce a určite sa nevyspí. Už mi chudák radšej nič ani nehovorí. Mala by som ten dudel urýchlene zohnať, alebo si nejako "vyrobiť" alebo ma teraz niešo napadlo(hihihi) manželovi kúp umelý ženský prsník a zapchaj mu ústa s ním a ja si kúpim malého gumeného robka, júj, dúfam, že to nečítajú nejaké deti!

sisik

konecne som uz doma z roboty a nakupov, kym ja vam odpisem, podaktori uz pochrapkavate a obraciate sa na druhy bok:-)
Boze, ja som taky super "pocitacovy talent" a k tomu este sklerotik, neslo mi tu odoslat prispevok, nevedela som si vysvetlit preco, no nastastie ma osvietilo, ci to nemoze byt preto, ze z tohto pocitaca som sa uz davnejsie zaregistrovala, ale ja hlava derava, som zabudla heslo. No uz je to v poriadku, < poslali mi ho na mail> len predtym som mala iba s jedno "s" v strede mena
Jajboli, ja som to v tej rychlosti tak pochopila, ze zhanas stopliky pre svoju polovicku, kedze ty si ta chrapajuca a to si chcela cumlik pre seba , hahaha, ok
Jaja-Jaja, s tym stahovanim do druhej postele bude horsie < ibaze by sa dal presvedcit k nejakej susedke? :-)))) ale to by som zase ja stopla hihi
Skusala som teraz tie stopliky, ale asi nemam nejake dobre, je to o nicom, ved vsetko pocujem aj tak-len trochu slabsie, moj muz si z toho robi srandu, otvaral usta ako kapor na suchu, akoze ved nic nepocujem
Bud ho v noci pridusim, alebo sa odstahujem k susedovi ja :-))))