V poslednej dobe mam stale tlak na chrbtici od lopatiek smerom k hlave. A od rana az do vecera mam pocit na zvracanie. Vracat nezvraciam. Uz som z toho na nervy. Bola som aj u lekara, dal mi torecan-cipky, degan a almiral v injekciach. Bola som strasne vynervovana a cela som sa triasla tak mi dal neurol. Mam maminu po uraze...ma zlomenu nohu v krcku a tak som sa musela o nu starat. neviem ci to vsetko so sebou suvisi, ale stracam aj chut nieco robit...zacinam sa opustat...pomoc
Bolesť chrbtice a pocit na zvracanie
tak potom fakt treba čim skor isť na neurologiu a nechodiš ani na masaže alebo cvičiť niekam.To pri tychto počitačoch celydeň nie je bohviečo na chrbticu.
silvi to nie je lenže sa ti hlava toči?
vsetci sme len ludia...keby som mohla, tak robim nieco nove...teraz som vsak v situacii, ze som rada, ze mam aspon nejaku pracu...dneska mi je blbo....zas ma zacina tlacit chrbtica...napinanie trochu ustalo...aspon trocha pozitiva
nevadi tak sa budeme stretať v robote aspon nam to rychlejšie ubehne.No majka je to ako s tou lodou.si na nej ale každa na inom konci,ale vyvažene aby sa neprekotila.
ja som tiez len v praci...doma nechytame signal...
ja som bola tiez predtym uctovnicka a teraz som na druhej strane....ani jedna strana nie je dobra....
baby ste aj doma na nete alebo len v robote?
ja mam už 40 a ešte min.rok som sa citila na 20,momentalne je to viac ako 80:):)