Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aké meno pre chlapca

valburga

MAM DVOCH SYNOV A DCERU ,PRVY SYN JE Kassius , druhy Benjamin, dcera Melissa, INAK SA MI PACI AJ MAX,BRUNO, TOBIÁŠ, (Tie max a bruno mi manzel nedovolil vraj su to mena pre psa............)

nilkaaa

Ahoj Mirka,

kazdemu sa pacia rozne mena, takze to tu budes mat zrejme dost pestre :D.
Tiez ti navrhujem si pozriet nejake online kalendare...
Dobre stranky su www.nameday.com alebo www.parenthood.com kde ti vyhodi aj odkial dane meno pochadza a co znamena...Ja sa tam bezne "zabavam" a uz rozmyslam nad menami, a pritom to este daleko neplanujem, som este na to dost mlada, len mam strasne rada deti a uz sa s nimi zivo predstavujem :D.
Mne sa pacia viac zahranicne mena ako nase slovenske, ale ked uz tak Frantisek, Milan, Miroslav...a tak sa mi pacia z nasich...Zo zahranicnych je toho vela...Christopher, Gregory, Mark...(ktore si samozrejme vies aj poslovenstit, ale tak sa mi to uz nepaci az tak moc ako anglicky :D ).
Z dievcenskych, z tych co si menovala, sa mi najviac paci Sofia a potom Laura.

mademoiselle

no moj drahy vzdy vravel, ze ked raz budeme mat chlapceka, bude sa volat Tomasko, mne sa to meno velmi paci, takze ok, okrem toho sa mi paci aj Viktor, Janko, Juraj... Dievcenske Laura, Lucia, Lenka, Katka, Tamara..

mirkaa

Veľmi pekne všetkým ďakujem za inšpiráciu, pokojne píšte ďalej. Machulka ja som sa vraj tiež mala volať Petra, vždy ma to veľmi mrzelo, že sa tak nevolám a navyše aj manžel sa volá Peter, takže sme sa na ňom zhodli obaja.

majka_

ja si myslim, ze tu ti mirka mozeme napisat kopec mien, ktore sa nachadzaju v slovenskom ci cudzojazycnom kalendari (vsetky mena najdes na www.calendar.sk ). ak mam povedat svoj nazor, tak su to "klasicke" mena: Lukas, Matus, Marek, Miroslav, Adam, Juraj, Janko...