Aké meno pre chlapca

:)))

tak na palomino sa smejem aj ja teda, asi na ma cez sesdesiat :) lilly je akoze prostitutka? ??????????????????????? to ako ked dam meno kain tak to je vrah ????????????????? preboha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))) ale palomino aspon si ma rozosmiala a schuti. Valburga, mas pekne mena deticiek, mne sa paci max, LILI,laura paci sa mi aj tobias a nicolas(pre palomino to bude asi sam santa) aj ked nicolas je zda sa uz ootrepane

pre palomino

:)))))))))))))))) MUSIM SA NA TEBE SMIAT MANZEL MA KOLKO ROKOV CEZ SESDESIAT? LILLY JE KRASNE MENO, KAMARATKA MA DCERU LILI , LILLY JE POMENOVANIE PO KVETE A JE NADHERNE , ........

palomino

valburga, ked zijes v Amerike, vies, ze Lilly je zauzivane meno pre prostitutky:) Manzel, co tu zije 15 rokov mi to povedal a skoro ho prekotilo, ze Lilly:) Ako zo stareho filmu o bordeli:)

nilkaaa

Hmmm...dobra otazka :D...Podla mna Lilly urcite ano, je to zauzivane meno, mam kamosku ktora sa tak vola, len sa pise s jednym "L" ale je pravda ze je z Madarska, no nemyslim ze by tu kvoli tomu robili opletacky. Kassius je viac ojedinele meno, s tym by si uz mozno mala viacej roboty a vybavovaciek, ale podla mna dnes uz je mozne VSETKO aj tuna, co sa tyka mien! Pokial sa nejedna o hanlive mena a tak. Myslim, ze by s uznanim "extremnejsich" mien na nase pomery uz take problemy nerobili, ale ked ta to tak velmi zaujima, tak skus napisat na nejaku matriku, lol...a potom mi daj vediet :D.
Btw, mne sa strasne paci meno Aurora :D, ale aj klasicke anglicke ako Emily, Bella, Taylor, Kayla, Faith, Hope...a aj to Lilly je chutne :D. S tymi dvoma "L" to vypada aj lepsie :D

valburga

Dakujem tesim sa, tu v usa su to sice mena nepouzivane, ale nastastie decka netrpia ..... nejakym tym osocovanim ako na slovensku za mena, :))))) to som si ista ze bunnymu by nadavali do psov , ale snad to pride aj ku nam .... taka ta slobodka v mysleni , inak prvemu synovi som chcela dat bruno a druhemu maximilian ale naozaj muz nesuhlasil tvrdo.... takze take kompromisy, melissa bola zvlena obojhlasne, este by sme chceli jednu dceru nech je to vyrovnane , ta by sa volala lilly..... kazdopadne vela zdaru vo vybere mien....... na slovensku urcite nie mc zaujimavom , ozaj pokrstili by mi na slovensku ... meno ako kassius alebo lilly? benni a mel viem ze ano ale ...?

nilkaaa

Valburga, mne sa velmi pacia mena tvojich deti :D...A tiez sa mi paci Max aj Bruno :D... Vsak zvieratka maju niekedy naozaj ludske mena, takze je pomaly jedno ako ich pomenujes, vsak minule som stretla pobehovat psa, na ktoreho volali Katka, heh :D. Takze je to uz egal :D

valburga

beni ano ale este so nepocula kricat na psa benjamin :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) , mooj syn sa tak vola ale aj tak ho volame bunny - zajacik nakolko zijeme v amerike, tu maju take mena ze koniec, s tymi co som im dala ja hadam preziju aj na slovensku :)