S manželom sa snažíme o bábätko a rozprávame sa aj o menách. Pre dievčatko by sme vedeli vybrať (Petra, Sofia alebo Laura), ale pre chlapca ani netuším! Prosím píšte nejaké návrhy.
Aké meno pre chlapca
tak na palomino sa smejem aj ja teda, asi na ma cez sesdesiat :) lilly je akoze prostitutka? ??????????????????????? to ako ked dam meno kain tak to je vrah ????????????????? preboha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))) ale palomino aspon si ma rozosmiala a schuti. Valburga, mas pekne mena deticiek, mne sa paci max, LILI,laura paci sa mi aj tobias a nicolas(pre palomino to bude asi sam santa) aj ked nicolas je zda sa uz ootrepane
Lalie milujem, pestujem si ich pri dome. Ale Lilly je proste Lilly:)))))))))
:)))))))))))))))) MUSIM SA NA TEBE SMIAT MANZEL MA KOLKO ROKOV CEZ SESDESIAT? LILLY JE KRASNE MENO, KAMARATKA MA DCERU LILI , LILLY JE POMENOVANIE PO KVETE A JE NADHERNE , ........
valburga, ked zijes v Amerike, vies, ze Lilly je zauzivane meno pre prostitutky:) Manzel, co tu zije 15 rokov mi to povedal a skoro ho prekotilo, ze Lilly:) Ako zo stareho filmu o bordeli:)
Leonard, Ondrej, Oliver
Hmmm...dobra otazka :D...Podla mna Lilly urcite ano, je to zauzivane meno, mam kamosku ktora sa tak vola, len sa pise s jednym "L" ale je pravda ze je z Madarska, no nemyslim ze by tu kvoli tomu robili opletacky. Kassius je viac ojedinele meno, s tym by si uz mozno mala viacej roboty a vybavovaciek, ale podla mna dnes uz je mozne VSETKO aj tuna, co sa tyka mien! Pokial sa nejedna o hanlive mena a tak. Myslim, ze by s uznanim "extremnejsich" mien na nase pomery uz take problemy nerobili, ale ked ta to tak velmi zaujima, tak skus napisat na nejaku matriku, lol...a potom mi daj vediet :D.
Btw, mne sa strasne paci meno Aurora :D, ale aj klasicke anglicke ako Emily, Bella, Taylor, Kayla, Faith, Hope...a aj to Lilly je chutne :D. S tymi dvoma "L" to vypada aj lepsie :D
Dakujem tesim sa, tu v usa su to sice mena nepouzivane, ale nastastie decka netrpia ..... nejakym tym osocovanim ako na slovensku za mena, :))))) to som si ista ze bunnymu by nadavali do psov , ale snad to pride aj ku nam .... taka ta slobodka v mysleni , inak prvemu synovi som chcela dat bruno a druhemu maximilian ale naozaj muz nesuhlasil tvrdo.... takze take kompromisy, melissa bola zvlena obojhlasne, este by sme chceli jednu dceru nech je to vyrovnane , ta by sa volala lilly..... kazdopadne vela zdaru vo vybere mien....... na slovensku urcite nie mc zaujimavom , ozaj pokrstili by mi na slovensku ... meno ako kassius alebo lilly? benni a mel viem ze ano ale ...?
beni ano ale este so nepocula kricat na psa benjamin :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) , mooj syn sa tak vola ale aj tak ho volame bunny - zajacik nakolko zijeme v amerike, tu maju take mena ze koniec, s tymi co som im dala ja hadam preziju aj na slovensku :)