Aké meno pre chlapca

mirka 23

No a zatiaľ sa mi páčia mená Samuel (Samko)alebo Sebastián. Ale aká zdrobnenina sa používa pri mene Sebastián?

miriami

tak syn sa vola jednoducho IVO, podla ceskeho kalendara. Priezvisko ma dlhe, takze to podla mna sedi ako rit na serbel. len doteraz neviem, ci je s menom spokojny on sam. Musim sa ho niekedy opytat. teraz ma dokonca 19.maja meniny.

:)))

v amerike? prosim ta v amerike maju take mena, a poznam tam aj lilly nestazuje sa byvala som totiz roky v stamforde preto mi pride smiesne to co hovoris :)))))))))))))))))))))))))

palomino

Pre smajlika:))) Nuz prid sa pozriet do Ameriky a pochopis vyznam mien, clovek dava na Slovensku cudzojazycne mena a pridu mu normalne, ale ked zijes v danej krajine, odkial to meno pochadza, zistis aj nuansy, inak nezname. A ked uz, tak Nicholas, nie Nicolas. V slovencine Mikulas. Pokial clovek nema zahranicne priezvisko alebo aspon nezije v anglicky hovoriacej krajine, znie to smiesne. Rovnako ako zdrobneniny mien, ked chces mat Briana, nevolak ho Brianko, Kevinko...Misko znie zlato, ale deformacia cudzich mien brrrr.

m.

v mojom okoli davaju ludia svojim detom same zvlastne mena.. Tobias, Noemi, Emanuel, Lilli.. o chvilu bude originalne volat sa Zuzana alebo Pavol