ako mam schudnut? pls nikajo sa to nehybe

Príspevok v téme: ako mam schudnut? pls nikajo sa to nehybe
ggggg

prosim vas potrebujem schdnut do mesiaca min 5kg... aj viac,ale ako? drzim 13dnovku,tri dni mi vaha nesla vobec dole,dnessomsa prejedla zo zufalstva.. mne je jedno ja aj jest nebudem len nech schudnem.... schudnem aj ked budem napr jest len 3bit nic ine? ci ako to mam dat co najrychlejsie dole? kazdy den aj cvicim na steperry min 20 min a jedine co tak mi narastli stehna.. pomoc :(

Martin_242

Zasa samé mýty...
Kedy to už prestane?
Spaľovanie tuku termogenézou je síce zaujímavé, ale prírodné látky ako zelený čaj, guarana, kofeín, CLA síce termogenézu zvyšujú, zďaleka však nedosahujú účinnosti efedrínu - látky skutočne dokázateľne zvyšujúcej termogenézu.
A teraz pozor: Efedrín zvyšuje termogenézu o približne 3%.
Takže budeme v kľudovom stave chudnúť o 3% rýchlejšie...
Naozaj to stojí za to?
Nie, zato stojí jedine správna životospráva.

barbee

aj ja a este aj na lizatkach ale ta zuvacka je podla mna pravda...pretoze uz tri kamosky to potvrdili a napr aj ked sedite alebo lezite a neako sa pri tom hemlesite urcite spalite viac kalorii ako keby ste nic neurobili....a zuvacka znizuje chut na jedlo pretoze ma mozog pocit ze stale nieco zujete

tinka228

barbee: to s tým žuvaním neviem, neviem. Nepoznám nikoho v mojom okolí kto by vyžuval toľko žuvačiek ako ja (som na nich závislá, niekto fajčí cigarety, ja proste musím žuvať žuvačky), ale že by mi to uberalo z váhy? Akurát nemám zubný kaz.

Martin_242

No vidíš, ja dokonca spievam aj v práci, z čoho má osadenstvo určite "ohromnú" radosť :)
Dnes sme u nás mali opravára chladničiek, ktorý chodí opravovať aj mraziarenské boxy do márnic a pitevní, zatiaľ čo zváral rozprával zážitky doslova zo záhrobia - tiež zaujímavá práca :)
Po práci sa venujem športu, prírode a rád čítam rôznu literatúru - hlavne faktu.
Všimol som si, že veľa ľudí od dôb strávených v školskej lavici neprečítalo jedinú knihu - potom sa nemusíme čudovať úpadku inteligencie našej spoločnosti, kde jediným masovo čítaným médiom je Nový čas a podobné bulvárne príšernosti.
Na televízne noviny sa už roky radšej nedívam, okrem toho, kde koho kto zabil, mafiánske čistky a maniere celebrít sa nedozvieme vôbec nič a mňa osobne ani jedna z týchto "horúcich" tém nezaujíma.

barbee

Zelený čaj
Zelený čaj před každým jídlem podporuje spalování tuků. Také obsahuje polyfenoly, podporující oxidaci tuků a termogenezi, které tuky přeměňují na teplo.

barbee

Čištění zubů
Podle jedné japonské studie, se lidé, kteří si pravidelně čistí zuby, rychleji zbavují nadbytečných kil. Vše spočívá v tom, že mozek si s číštěním zubů spojuje pocit: je po jídle. Tělo a pak cítí syté

barbee

Žvýkání
Žvýkáním se zrychluje náš metabolismus až o 20%. Ten kdo si žvýkačku dopřává každý den, může za rok zhubnout až o pět kilogramů.

barbee

Pohyb
Je prokázáno, že štíhlí lidé jsou v pohybu více než ti, kteří mají pár kil navíc. Není však nutností každý den chodit běhat. Zkuste hubnout při sezení. Kopejte nohama nebo se třeba hýbejte ze strany na stranu. Můžete tak spotřebovat o 1500 kJ víc, než jen u obyčejného sezení.

Pálivá jídla
Pálivá paprika, pepř nebo chilli papričky podporují spalování tuků a to ještě několik hodin po jejich jídle.

Mléko
Mléko má vysoký obsah vápníku, který podporuje spalování tuků a zabraňuje zvětšování tukových buněk. Ovšem pozor na plnotučná mléka, ty se totiž rychle usazují v tukových tkáních.