chcel by som sa opýtaťaký podiel má testosteron na erekciu a aké by mali byť jeho hodnoty.a ešte akým spôsobom sa dá doplniť jeho hodnota.dakujem
Testosteron
ja by som to asi nikdy nebral
Zdravím ťa tu možno nájdeš odpovede na tvoj problém :)
Dobrý deň.Chccel by som sa spýtať že ak by som užival testosteron ,či by mi narástol aj pensi ztoho?
ahojte, to zmeranie testosteronu je bezplatne? lebo mam 19 rokov a takmer ziadnu bradu a vecsina tuku sa mi uklada na nohy :/, diky
Ak chceš zlepšiť svoju erekciu, dávaj si pozor na sladkosti, ovocie, ovocné šťavy, chemické aditíva a niektoré lieky, alkohol. To sú všetko látky, ktoré sposobujú ochabovanie, uvoľňovanie a zhoršovanie funkcií. V tradičnej strave muži sladkosti nejedávali, a vieme , že bývali do neskorého veku schopní.
RNG: prosím ťa a nevieš aké maju byť hodnoty testosteronu?
bol som u urologa. predpisal mi undestor testocaps,je to na zvýšenie testosteronu,ale sa mi zda že to nema bohvie ake učinky. ešte sa chcem opytať je dôležitá ranná erekcia?
podobne je to s mojimi zdrojmi informacii na tribulus terestris. Odporucene davky pracuju pre cast ludi, pre cast nepracuju vobec.
Kedze ti nemozem poslat literaturu, na ktorej su autorske prava, musim sa odvolat len na to, co si mozes najst v internete zadarmo, takze si zadaj
www.google.com a daj tam slova Tribulus terestris, testosteron
Tam ti to vyhodi popis, pouzitie aj odvo;lanie sa na hromadu literatury, co je uz volne na internete.
......
Mimochodom, ani mne tribulus nepracoval.
Skor mal na mna ucinok vytazok z rastliny Eurycoma Longifolia znama ako Tongkat ali alebo Eurycoma Long Jack.