Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

schudnut z brucha.... ovladanie chuti na jedlo...

Príspevok v téme: schudnut z brucha.... ovladanie chuti na jedlo...
keira.15

ahojte...mam 15 rokov a mam ten problem ze vlatne nie som tucna..meriam 169 cm a vazim 55 kg..lenze mam strasne tucne brucho ...a je to asi tym ze stale jem..jednoducho sa neviem zastavit...a jem aj vecer respektive v noci...v pase mam obvod skoro 80 cm.,...inak nie som tucna ruky mam chude uplne minimalne prsia...

mama povedala ze mam roztiahnuty zaludok tym ze stale jem..lenze aj teraz..dnes som toho zozrala uz kopu a stale by som si nieco dala..ako sa mam prinutit nejest?..popripade ake cviky na brucho su najlepsie?...dakujem velmi pekne ...

eleni

len brusaky ti nepomozu. ja mam 168 cm a 56 kg a po malom mi ostal obvod pasa 74 (predtym 63..) ... denne som robily kopu brusakov, ale ono sval pod tukom nie je vidiet. a brusakmi sa tuku nezbavis, len posilnujes svalstvo. takze som si zaplatila osobneho trenera a ten mi spravil program, ktory sa sklada z kombinacie aerobneho - kardio cvicenia a posilnovania..
cize pomoze ti beh, stepper, bike a aerobik. a k tomu pridaj brusaky, ale hlavne stale ich treba obmienat, pretoze sval si po urcitom case zvykne na ten isty cvik, a uvidis ze o par mesiacov sa to zlepsi. len necakaj zazraky hned.
( ja mam tento program od februara a schudla som z pasa 5cm, cvicim kazdy den okrem vikendov)
drzim palce!

keira.15

ach jaj...rychle sa opravim lebo sa tu zo mna spravi dalsia pubertalna anorekticka..myslela som ako sa prinutit nejest vecer popripade v noci...a tie cviky..niekde som citala ze bruskay akurat spevnuju brusne svaly ale pri chudnuti z brucha nijako nepomahaju..je to pravda?

Martin_242

Prinútiť sa nejesť sa dá pomocou pevnej vôle, je to veľmi jednoduché.
Pri Tvojej váhe by som na chudnutie ani len nepomyslel.