chcem sa opytat............ja mam 16 a moj prijatel ma 52. mam ho moc radaaaaa a velmi ho lubim. rodicia nevedia ze s nim chodim. dokonca nam to klape aj v intimnom zivote. je to podla vas normalne........strasne ho lubim je premna vsetkym.......
mam 16 a môj priateľ 52
Ked napise na teba vsetok svoj majetok ( ked nejaky ma )tak vedz,ze ta ozaj miluje :)))))))))
Moja, a neodhryzol ti nahodou vcera klitoris(vid ina tema)sudim podla toho slova ,,prijatel"
no on je asi pedofil, vyzera to tak...nic proti...
Ahoj, ja ta nebudem odsudzovat, mne sa tiez paca starsi chlapi, a ked vam to kpale tak je to fajn, len sa zamysli na buducnostou, ak s nim ostanes, ci s nim chces deti a tak, lebo tam by bol problem, ja osobne by som sa bala toho ze sa na neho prilis naviazem, a ked pride na deti, tak z toho nic nebude moct byt...
ahoj,teraz ta urcite vsetci zdzubu,ale ja ta uplne chapem lebo mam skoro to iste..mam 19,za chvilu 20 a chodim s chlapom co ma 55 rokov,uvedomujem si ten obrovsky rozdiel,ale nemozem si pomoct je mi s nim tak uzasne..takze podla mna je to normalne,ale ked to s nim myslis vazne a aj on s tebou tak to urcite povedz rodicom,lepsie akoby sa to mali dozvediet inak..u mna to bolo tak,ze na to prisli nahodou a nebolo to dobre,ale teraz sa s tym uz zmierili..ale keby som mohla vratit cas,tak by som im to povedala sama..tak drzim ti palce susulienka