chcem sa opytat............ja mam 16 a moj prijatel ma 52. mam ho moc radaaaaa a velmi ho lubim. rodicia nevedia ze s nim chodim. dokonca nam to klape aj v intimnom zivote. je to podla vas normalne........strasne ho lubim je premna vsetkym.......
mam 16 a môj priateľ 52
zazila som podobne ked som sa v 17 rokoch zaluubila do 32 rocneho ale myslim ze je to lepsie ako toto lebo co je moc to je moc...ved ten uz pomali vnucata a dcery vydavat by mohol
nehnevaj sa susulienka ale je medzi vami priserny vekovy rozdiel.... ty si este dieta a on je uz starsi pan... nehnevaj sa, ale mne to docela zavana pedofiliou.
Názor, je to k nepochopení, nedokážu si teďka představit, že bych měl partnerku o víc jak dvacet let starší, jednak to nemá s láskou nic společnýho, to je prostě fakt, a jednak ten starší má mít rozum a říct si hele co to dělám za hpvadiny, měl bych si najít nějakou ke mě věkově blíž, to samý platí i o tak mladejch slečnách, není tu nic, coby vám to přineslo, jedině tak peníze, ale to je jiná téma, prostě ani zkušenosti, ani nic, jen problémy, takhle starej člověk ty zkušenosti mít může ale jaký, proberte se předpotopní zkušenosti vám přijdou vhod?...třicet let starý zkušeonosti?.. neee já teda nee ;-))
Mala som podobný vzťah ako ty . 3 roky som chodila s hodne starším partnerom odo mňa.
Síce som nemala 16 rokov ale 18, no myslím si, že to nie je až taký rozdiel .
Mali sme sa radi , klapalo nám to aj v posteli dokonca ho poznali aj moji rodičia .
Všetko bolo v poriadku až kým som prišla na vysokú školu a spoznala život , vtedy som si uvedomila ,že dovtedy som žila v zlatej klietke , ktorú mi vytvoril môj partner a zistila som , že si chcem ešte niečo užiť , spočítala som si roky kedy vyštudujem a koľko bude mať on a uvedomila som si ,že keď ja budem chcieť deti on už bude na ne pristarý. Skus sa na to pozrieť z tejto stránky . Ak si s nim nechceš len užiť, tak rozmýšľaj aj o takýchto veciach . Ja viem v tomto veku to je ťažké. Môžem ti len poradiť čo som urobila ja , rozišla som sa s nim a teraz po rokoch to vôbec neľutujem , lebo som stretla muža s ktorým som dokonale šťastná a maše deti budú mať otca a nie dedka.
jaaaaaaaaaaaaj
No ono to je velky rozdiel ak ne priiivelkyyy =)mohla by si mu byt dcera moja..Ja mam tiez starsieho priatela o 20 rokov som snim 2 roky..a tiez to neni perfektne niekedy...presne ako pisala pamela..taky starsi chlap uz si svoje prezil a nexce sa mu robit take veci jak mne,tak isto ide o energiu,o to ze ho uz nebavia take veci ako bavia mna ale pomysla na rodinu ...a ja ho chapem ma najvyssi vek nato mat deti..ale co sa tyka mna mam v pohode aj 6 rokov cas..teraz mam 22....cize tak isto neviem co bude neskor nechavamm to zatial volne plynut mozzno pride den ked ma to cele omrzi a najdem si mladsieho..nikto nevie co bude..a jak sa hovori nikdy nehovor nikdy =))
hahaha toto je vtip večera:Dkokos a ja som si myslela že 8 ročný rozdiel je moc vela:Dbože to čo musí byť za uchyla ked chodi so 16rocnou?no fuj..fakt ako sak sa spamataj holkaa..nechcem sa ti starať do zivota a myslim ze ani nikto z tohto fora ale proste vsetci hovoria o tom istom a maju pravdu,tak si z toho zober ponaucenie..preboha ved on by ti mohol byt dedko uvedomujes si to?inak som sa dost dobre zasmiala nad niektorymi komentami co ti sem dali:D:D napriklad od coze? :d :D:Duuplne ma zabil:Dholka fakt ako,najdi 18,19,20 rocneho pre mna za mna ale nie dedka..fakt nemam slov..ale neriesim,ty si znicis zivot a budes smutna lebo taky vztah k nicomu nevedie možno tak k samovrazde..dopočutiaa
hahaha toto je vtip večera:Dkokos a ja som si myslela že 8 ročný rozdiel je moc vela:Dbože to čo musí byť za uchyla ked chodi so 16rocnou?no fuj..fakt ako sak sa spamataj holkaa..nechcem sa ti starať do zivota a myslim ze ani nikto z tohto fora ale proste vsetci hovoria o tom istom a maju pravdu,tak si z toho zober ponaucenie..preboha ved on by ti mohol byt dedko uvedomujes si to?inak som sa dost dobre zasmiala nad niektorymi komentami co ti sem dali:D:D napriklad od coze? :d :D:Duuplne ma zabil:Dholka fakt ako,najdi 18,19,20 rocneho pre mna za mna ale nie dedka..fakt nemam slov..ale neriesim,ty si znicis zivot a budes smutna lebo taky vztah k nicomu nevedie možno tak k samovrazde..dopočutiaa
Mila susulienka.Preber sa z toho zleho sna lebo sa to može zle skončit.On nie je určite pre teba ten pravy.Ja som mala 22 a mala som 45 ročneho a fakt to nabolo ono,Bolo to len o sexe aj ked so myslela že to bude niečo ine a tiež so bola strašne zamilovana.ako to rychlo začalo tak aj skončilo.Ver tomu že on je už dobre vyžity muž a hlada len nejake rozptilenie.Nikdy v živote by vam to neklapalo tomu ver.Dnes mam o 10 rokov viac a už sa len tom dobre smejem aka som bola hlupa ked som si s nim začala.Teraz ti to aj tak v tvojom veku nikto nevybije z hlavy ale uvidiž že časom to tiež pochopiš.Partneri by mali byt tak približne sebe rovny.Aj moj terajši manžel je odo mna sterši o 13 rokov a vidim že je medzi nami rozdiel či už v nazoroch v energii atd.Tak ti držim palce.
tak vravis ze mas 16 a ze si zamylovana?no to mozno hej ale platonicky ak vies co to znamena neboj neodcudzujem ta ja som prezila to iste len som mala trosku viac ze ti kupil auto no hej sak povedat ze ho kupil tebe tak to mohol uz ta na nom aj ucil?a co deti spomynala si mu to co keby si to skusila co to urobi?nebudes plakat az ta vysmeje?neboj sa ja viem co to je mat starsieho muza zabezpeceneho pri sebe povedz mi aj spolu chodite von?predpokladam ze ti zakazdym povie ze chce byt s tebou sam a vy sa tak cely vecer milujete kym nema dost vsak?a co jeho priatelia vedia o tebe?naozaj si taka hlupucka?ak sa ti pri nom tak paci tak si bud len na ziadne dieta nemysli a uzivaj si jeho pozornost mozno aj peniaze aby si mala potom ked ta omrzi sexovat so starym chlapom na co spomynat je to krute?no teraz mozno ano ale neboj sa raz prid pekny mlady chlapcek co ta tak ocari ze na tu tvoju velku lasku rychlo zabudnes :-)a len mysli na to ze nie je z tych ktory si myslia ze aky su frajery ze si nabalili mladu kocku a smeje sa na tebe so svojimi priatelmi