mam 16 a môj priateľ 52

susulienka

ja urcite nanoom nesoferujem lebo mam 16 ale povedal ze mi ho daaaaaaaaaaaa. a bola by som rada keby bolo miminko........

ja333ja

suhlasim s banan , čudujem....miso77 , sedmikraska a s dalsimy ktory tento tvoj divny vztah nepodporuju,vidiš že vela ludi to nevidi normalne....tak ako? kedy sa zobudiš zo sna?

čudujem....miso77

susulienka > v tomto veku je normalne že DETI si veľa vymyšlaju... aj auto ti už kupil .... oooo.... neverim že 52chlap kupi auto 16nast ročnemu decku..to by musel byt psycho muž z psychiatrie ktory nevie čo robi...
a ak je to pravda že s nim chodiš (lebo to auto neni pravda) tak ta chce len poriedne pretiahnut a užit si , a potom ta zahodi a bude sa robit že ta v živote nevidel...
p.s.davaj pozor pri sexe aby nebolo babo:)

sedmikraska

kupil ti auto :D v tvojich 16 rokoch by si si mohla do nho akurat tak sadnut arobit brrrm brrrrrrm :D a ked o tom rodicia nevedia, tak co ho mas schovane doma v supliku? LoooL

< aneta > kopciklaska@azet.sk

nie je to nechutne , ale čudne...velky vekovy rozdiel,ved ti dedko môže byt..
ved 52-ročny muž..no...aj to telo nevypada dobre....nehovorim keby si mala 20r a on 30-33 r maximalne tak to je uplne ina vec,nad tym sa už nik nepozastavy.. ale 16 a52r ... ved to je 36ročny rozdiel ... Ale laske nerozkažeš,laska aj hory prenaša..a ako sa hovori ked je laska,rozum ma nahradne voľno...

susulienka

je to nechutne?? ale ja ho veeeeelmi milujjjemmm....a sombrero kupil mi auto tak nepotrebujem aby mi prepisoval majetok......

cokolatka123

ahoj susulienka..nic v zlom ale myslim ze 52 rocny muz..a 16rocne dievca..tak to je dost velky rozdiel..ja mam iez 16 a na mna je privelavela aj 20rocny..neviem si nani prestavit ako to medzi vami moze klapat..ale urcite by som v tomto vztahu nepokracovala:)