chcem sa opytat............ja mam 16 a moj prijatel ma 52. mam ho moc radaaaaa a velmi ho lubim. rodicia nevedia ze s nim chodim. dokonca nam to klape aj v intimnom zivote. je to podla vas normalne........strasne ho lubim je premna vsetkym.......
mam 16 a môj priateľ 52
ja som tu chcela normalne odpovede, naco tu leziete ty co sa vam to zda vtipne hahaha. smiala som sa aj ja nad tymi odpovediami resp. radami. nechodte tu ty a nevipisujte tu svoje hlupe nazory aj tam na nezaujimaju. a vsetkym dik co to vedia pochopit.
zase dalsie decko co nema doma robit tak vymysla hlupe temy...
už dlhšie som nebola na tejto stranke,ale zato teraz som sa vyborne pobavila!!!Celé je to výmysel hlúpeho decka.Inak by to musel byť pedofil.Z toho vyplýva,že dosť navštevujete hračkárstvo,keď ti kúpil už aj autíčko/predpokladám na baterky/,nech ti kúpi aj bábiku,keď tužiš po miminku a nauč sa s ňou hrať a keď budeš poslúchat,tak nabudúce to bude balonik, a ty nám nezabudni napísat,že to bol kondom.Vieš čo?? Choď si kúpiť zmrzlinu a potom sa nám ešte pochvál,že si mu to robila.O.K.???
No to je dost velky rozdiel vekovy nepoviem keby si ty mala aspon 23 rokov uz by to bolo trocha lepsie..ale si este dieta tak toto nie..Ja mam tiez vztah so starsim muzom ma 42 a ja mam 22 ale to je uz trocha ine.rozumieme si v pohode sme spolu 2 roky a vsetko klape tak jak ma....no rob ako xces ved uvidis casom ze to neni nic pre teba =)
fuha, no v laske sa medze nekladu ale toto je riadny skok ti teda poviem no neviem neviem.Nemala si daky problem v rodine alebo s tvojim otcom ked ťa priťahuje starší muž?
moja kamoska chodi uz 2 roky s 50 rocnym ona ma 18 a tiez ze sa maju radi aj som ho videla ale on ju aj podvadzal po nejakom case a vysvetlil jej to tak ze on rozlisuje sex len tak a sex s nou ( dost chore) a teraz ma poprosila aby som sa mu naburala do pokecu a ked si pozrela archiv tak tam nasla zaujmave veci. ma ho velmi rada ale nechala ho lebo zistila ze to nikam nevedie tak sa spamtaj a nechaj ho aj tak to dlho nevydrzi tito stary chlapi maju uz len uz len take zivotne ciele ze si budu uzivat co najviac ked sa da tak si najdi nejakeho k tebe vekovo a nezahadzuj sa s nim ked mu na tebe nezalezi aj ked mozno powie ze zalezi
COZE-krasne som sa nasmiala:) dakujem za sprijemnenie vecera:))))
no ja neviem ludia, ale podla mna si to cele vymysla a to s tym ze kupil mi auto bol preklep, pretoze ta co to pisala, alebo pisal, si hned neuvedomil, ze ma mat akoze 16 a teda auto soferovat nemoze a este k tomu o tom akoze rodicia nevedia, tak by to auto ani nemala kde mat.... aaaa tak to hned zaobalil/a tym, ze slubil, ze mu/jej ho kupi.....
a moze to byt kludne aj chalan co to sem pise.... nula bodov, neverim, ze existuje 16 rocne dievca s tak blbou klavou a ak ani, tak ludstvo speje k zahube... videl niekto z vas film idiocracy? ak ano, tak vie o com hovorim