Ahoj..po pribrati asi 10kg cez zimu sa mi spravila dvojita brada,znova som zacala cvicit a upravila som aj stravu, ak znova schudnem , myslite , ze mi ta dvojita brada zmizne?viete nejake cviky na tuto partiu? dik
DVOJITA BRADA
Tá tvárová gymnastika by na to mohla pomôcť :)
sú na to inak aj cviky presne na bradu a máš cviky na tvárovú gymnastiku takže asi nebolo zlé si trošku pompôcť aj tým lebo nemusí zmiznúť úplne, tá koža ti natiahnutá zostane
Samozrejme, ze ti zmizne dvojita brada ked schudnes!
Ja používam enywey.com a som velmi spokojná.Prvé výsledky dôjdu za chvílku :) Môžem odporučiť,tiež som hladala kadečo na dvojté brady a našla som :) :)
KDE SA TREBA OBRATIT O KONZULTACIE
Baby netrapte sa s cvikmi aj tak prestanete po case cvicit chodte si dat odstranit tuk z brady a mate to hned :) Ja som tiez zacinala mat dvojitu bradu strasne ma to zostarovalo tak som sa objednala na konzultaciu dohodla si termin zakroku a musim povedat ze nic lepsie som nemohla spravit. Na druhy den po zakroku budete uz ok a budete vyzerat super :)
nechcem zatracovat cvicenie, lenze cvicit je narocne - budes cvicit a vysledky nepridu, ak to mas dane geneticky, tak sa s tym musis zmierit, nijak sa to neda vtedy, ak nie geneticky tak schudnut no a ten endokrinolog, kolko mas rokov?
no neviem, dvojita brada moze byt nedostatocna cinnost stitnej zlazy
dvojita brada sa da ostranit aj odsatim tuku s tejto casti ja som na tom bola odporucam je to skvele! okamzity vysledok a clovek uplne omladne totalny rozdiel
jednoznacne zacni cvicit na bradu cviky. napr. www.tvarovecvicenie.sk