DVOJITA BRADA

miskovicka69

sú na to inak aj cviky presne na bradu a máš cviky na tvárovú gymnastiku takže asi nebolo zlé si trošku pompôcť aj tým lebo nemusí zmiznúť úplne, tá koža ti natiahnutá zostane

Jankakabaluk

Ja používam enywey.com a som velmi spokojná.Prvé výsledky dôjdu za chvílku :) Môžem odporučiť,tiež som hladala kadečo na dvojté brady a našla som :) :)

anica523

Baby netrapte sa s cvikmi aj tak prestanete po case cvicit chodte si dat odstranit tuk z brady a mate to hned :) Ja som tiez zacinala mat dvojitu bradu strasne ma to zostarovalo tak som sa objednala na konzultaciu dohodla si termin zakroku a musim povedat ze nic lepsie som nemohla spravit. Na druhy den po zakroku budete uz ok a budete vyzerat super :)

Ajni3

nechcem zatracovat cvicenie, lenze cvicit je narocne - budes cvicit a vysledky nepridu, ak to mas dane geneticky, tak sa s tym musis zmierit, nijak sa to neda vtedy, ak nie geneticky tak schudnut no a ten endokrinolog, kolko mas rokov?

danka53

dvojita brada sa da ostranit aj odsatim tuku s tejto casti ja som na tom bola odporucam je to skvele! okamzity vysledok a clovek uplne omladne totalny rozdiel