najlepsi opalovaci krem

Curioustimi

Ahoj, ťažko Ti odporúčiť NAJLEPŠÍ opaľovací krém, každému sadne niečo iné. Ale vo všeobecnosti sa ja osobne viac prikláňam k minerálnym filtrom, nie chemickým, sú bezpečnejšie aj jemnejšie k pokožke. Ja som spokojná s balzamom na opaľovanie z radu Sunnyphoria od značky Soaphoria :)

AAlenkaa

Budúci týždeň má prísť letné počasie, takže sa budeme môcť znova opalovať. Už včera bola Kuchajda plná ľudí :)) Ja som prvý krát vyskúšala objednať prírodné opaľovacie mlieko, tak som zvedavá, aké bude eshop.nobilis-tilia.sk

Katarzyna

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Balím si veci na dovolenku. Skoro som všetko nakupila, len som zabudla na opaľovací krém s vysokou ochranou, lebo mám veľmi precitlivenú pokožku. Ťukla som do mobilu a tam sa mi ukazala neznáma stránka makeup.sk. Takže som riskla a objednala odtiaľ ten krémik. Som naozaj bola prekvapená rýchlym dodaním a skvelými cenami. Okrem krému, ešte som si objednala aj mejkap a paletku očných tieňov. Paletka výborná! Má pekné odtiene a dobrú pigmentáciu. Odporúčam každému.

Sirius18

Ahoj, ja si kupujem opaľovací krém značky Eucerin. Pred ním som používala iné značky a nebola som so žiadnym spokojná ako s týmto. Dobre sa vpije do pokožky, takže nie si ani veľmi masná a nezanecháva ani žiadne škvrny :) Objednávam si ho na pilulky.sk sú k tej stránke aj super zľavy na /-odkaz odstránený- Vyskúšaj :)

zuzi74

kralovna_12, kvalitny opalovaci krem neznamena drahy krem. Ako som pisala, treba sa pozerat na zlozenie a nie na cenu. Pre deti by som volila napr. znacku lavera. A nemusi byt vobec SPF 50. Tato znacka myslim, ze ani vyssi faktor ako 30 nema. Cim vyssi faktor, tym viac chemie sa v nom nachadza. Dolezite je pravidelne natieranie a dostatocne mnozstvo kremu.

kralovna_12

Dakujem, a aky teda drahy? Mne cena nevadi, hlavne ako hovorim ,chcem kvalitu aj pre seba aj pre dieta samozrejme.

zuzi74

Ja sa nepozeram na cenu, ale na to, ake zlozky krem obsahuje. Vyberam si take, ktore obsahuju mineralne filtre a su bez nanocastic. Co sa tyka SPF, maximalne 30. Mam bledu kozu a nikdy sa pri pravidelnom natierani nespalim. Nie je dolezity vysoky faktor, ale spravne davkovanie kremu a opakovane natieranie.
Pri slabsom slnku sa natieram malinovym olejom.