hladam hadanku najlepsieho opalovaceho kremu. nejde mi o faktor, ale o znacku. vie mi niekto poradit?? uz som pozerala vichy, la rose possay, biodermu, no zatial nemam odpoved. som ochotna do toho dost vrazit..
najlepsi opalovaci krem
no to by som chcela vediet aj ja ze podla coho sa orientovat, asi by mal mat aj uva aj uvb faktor minimalne15-25 ale co dalej, co by mal mat
podla coho si vybrat
ja sa opalim vacsinou do hneda, malokedy sa spalim tak aky mam hladat
ok..tak možno ju skusim potom v lete..dufam ze nenastane ziadna alergia.. pretoze moja pokozka je dost citliva...
hm ja som si teraz dala tetovanie,tak by som tiež chcela vedieť, aký by bol najlepší, samozrejme s najvyšším faktorom..
aky je vlastne rozdiel medzi tymi laacnymi z drogerie a tymi drahsimi z lekarne:?
ja pouzivam opalovacie kremy daylong.najlepsie co som zatial vyskusala!!!
ja som bola spokojna nadmieru hlavne s avene, poom aj bioderma a eucerin su dobre...a take klasicke drogerkove su podla mna vsetky na rovnakej urovni
Tá Nivea je rovnaká ako akýkoľvek iný krém na opaľovanie :) Používala som ju minulý rok, celé leto a nemyslím si, že by bola moja pokožka iná ako pri použití obyčajného krému na opaľovanie.
Ma niekto skusenosti s opalovacim kremom Nivea- bronze, ktory by mal urychlit opalenie,,,,ale je po nom farba kože pekna hneda alebo az oranzova?????
hm, dost je pre mna do 500 sk..
kolko je dost?
ja som spokojna s oriflame