ahoj, mam taky problem, ze pred takmer 3 mesiacmi mi zomrel psik- fenka. Velmi som ju mala rada a ona mala rada mna. Stalos a to necakane a ja sa s tym neviem doteraz zmierit, ze uz ju tu nemam, nechcem zabudnut,ale velmi ma to boli, este stale. Druheho psika si nemozem kupit koli nejakym veciam, ktore tu nechcem rozoberat. Chcem mat na nu krasne spomienky, aj mam,ale kazda spomienka ma velmi boli. Uz sa sz toho zblaznim. A nevravim ani o snoch co sa mi s nou snivaju.:-(
Neviem sa s tym vyrovnat
Ja mam 21 hihi a deticky po svadbe :D
ja mam tiez 22 a babo by som tiez aj brala uz:-), len priatel nie je pripraveny, je mladsi a to od neho ani cakat nemozem a keby aj tak az ked budeme byvat vo svojom..raz..
no mam 22, sice babo by bolo na svete ked by som mala viac:-) Ale brala by som s tym clovekom, ktoreho mam po boku urcite:-)))Ale nie je to mozne, jednak viem, ze moja polovicka na take nieco nie je pripravena, a chcem aby sa z neho tesil ked to raz pride a aby bolo planovane. A mam pred sebou este 2 roky na VS. Inak mam 22. a deti milujem.
Je to smutny pribeh, ale bohuzial ja som velke halo neurobila koli istym veciam, nechcem pisat konkretne,ale nemohla som,ale toho psa vidavam minimalne 1x za tyzden a poviem vam baby asi som strasne hnusna ale mam pocit ze jedneho dna mu hodim nieco otravene, nech skape. Uz roztrhal aj srnku a tulaveho psa aj.
smutna, je to dost smutny pribeh, neviem ci by som sa ja osobne vyrovnala s tym, ze som nieco take videla a zazila....Mas u mna obdiv!!! Dufam, ze sa to mne nestane, lebo majitel by sa nedoplatil uz sa poznam ake hallo by som mu spravila...Chces babo?
smutna- mozem vediet, kolko mas rokov?ked uz by si aj babo brala:-)
eliiiii, to mi je luto, mne tiez napadol vlciak. Moja by to neprezila, stratila vela krvi a plus mala prehryznutu miechu, vraj nebola sanca, nikdy na to nezabudnem. Keby som vedela co sa stane, nechala by som ju doma, ako som povodne chcela. Chcemvelmi psika, ale nejde to, jedina moznost akurat tak babo, ale to zatial nie je v pane, bo musim este dostudovat, aj ked by som priala:-)
Mirka pekne si to napisala. A majitelovi to zily netrha, ja som vravela, ze kym neublizi ten pes cloveku, tak to riesit nebudu a to podotykam pes preskocil 2metrovy plot!
ahojte..tak ja mam 3havinky..a najstarsia s nich ma 11rockov..je to maltezacik mam ju v byte..ani vam tu nebudem opisovať ako sme si na nu vsetci zvykli atd a ako ju mame vsetci veeeeelmi radi..kolko krat sa tak zamyslim co bude ked uz nebude...vzdy sa mi len pri spomienke vtisnu slzy do oci..:-(..smutna-skus si kupiť aspoň rybičky..neviem..možno to trosku pomoze..
smutna akoze majitel toho psa teraz dufam, ze bude trpiet dusevne do rici, ani mi take nehovor lebo ma.....Vies co raz napisala mi raz napisala kamoska, teraz ti nepomozem, skor rozplacem, ale mne to hrozne pomohlo... "MAM PSA, UZ NEMAM, UZ JE S NEJ ANJELIK V NEBICKU", plakala som pritom ako mala...
smutna,placem s Tebou,tiez nam psika napadom vlciak.Mal velke rany,no nemohol odist,lebo sme velmi smutili.Trapil sa este 2 tyzdne.Nech Ta uspokoji aspon to,ze zomrela hned a netrpela.Je mi to hrozne luto.Ja mam teraz fenku jorki
hej, bola som s nou v jej poslednej chvili, ale ked by som vedela, ze uz jej niet pomoci, tak by som ju neniesla v aute v zadu na sedacke,ale by som si ju tulila, a vedela by ako som ju lubila. No proste neviem, vycitam si vela veci. Niekto povie, ze ved to bol len pes, ale ja som sa v nej videla, mali sme zvlastny vztah, bola mila inteligentna a pritulna. vzdy pri mne rano spinkavala a bola stale so mnou. NO neviem ako dlho to potrva,ale hava nemozem teraz kupovat, chcela som hned ako s ato stalo, lebo som vedela, ze bez nej sa zblaznim,ale bohuzial to nejde,aj ked by som velmi chcela.