Láska cez internet

robo:)))))

Je to v pohode, uz som tak spoznal par dobrych bab. Mal som taky vstah a bolo to super. Nahode nerozkazes, preco sa cez net nezoznamit. Je to pohodlnejsie a daju sa tak spoznat super ludia.

............

ono je to podla mna vsetko o stasti... niekto natrafi na tu ako sa tomu hovori spriaznenu dusu a vyvinie sa z toho krasne priatelstvo, dokonca aj laska. a niekto zase na cloveka, ktori to berie len ako zabavu... no ale to uz nikto z nas neovplyvni, to je osud...

:-)

ahoj ja lasku cez internet radsej ani nehladam...nema to zmysel...neviem aky je v skutocnosti...a cez pocitac sa vztahy podla mna nedobre hlaadaju...radsej normalne...

jatiez

ahoj katika88 i ostatni laskou skusani :)) aj ja som si nasla lasku cez internet, i ked moj priatel tvrdi, ze on si nasiel mna...akokolvek po poslednom vztahu som bola sama, bez chlapa, 2 roky..mne to nevadilo, no moje okolie mi neustale vnucovalo nejakych zarucenych fesakov,kamaratky ma nahovarali na net, zdalo sa mi to hlupe...bola som presvedcena, ze laska si ma najde sama...ale zvedavost bola silnejsia, tak som sa na ten net jedneho vecera isla pozriet...napisala som zopar chalanom, s niekolkymi som si zacala pisat, ale nikto zvlast ma nezaujal...i ked s jednym som si pisala velmi rada, rozumeli sme si, ale nepacil sa mi podla fotky..bol v zahranici a vecer sme si spolocnymi rozhovormi kratili cas...po 3 mesiacoch prisiel na slovensko, hned sme sa aj stretli a ..no citila som sa s nim dobre, ale skor ako s mladsim bratom, nie muzom, o ktoreho by som mala zaujem.. neviem, ci to vycitil, kazdopadne, zacal ma pomalycky dobijat, stretavali sme sa, bolo nam spolu fajn a ja som sa pomaly ale isto donho zalubila...som rada, ze to dobijanie nevzdal ale vydrzal..dnes uz spolu byvame a casto sa rozpravame o spolocnej buducnosti. som nesmierne stastna. bola som zarytym odporcom lasky cez internet, ale teraz viem, ze laska si vas naozaj najde, len ju musite trochu nakopnut, ci uz vyleziete z domu, alebo sadnete za comp a niekomu napisete... drzim vam palce!

lucianne

V lete sa mi stala jedna neuveriteľná vec: Vonku bolo strašne horúco a tak sa mi nechcelo škvariť na slnku. Radšej som si sadla k netu a chatovala. Určite každý z vás pozná ICQ. Zrazu mi na ICQ došla správa od užívateľa, ktorý nie je v mojich kontaktoch. Napísal preto, lebo v profile mám, že som z Jamajky (zo srandy) a chcel si písať s vrodenou Jamajčankou, ale keďže zistil že som zo SR a on bol náhodou z ČR tak sme si len tak začali písať. Postupom času, som prichádzala na to, že je to chlapec presne podľa mojich predstáv, proste dokonalý. Vymenili sme si fotky a obaja sme boli spokojní. Myslím, že za tie 3 mesiace sa z toho vykľula láska, no jediný problém je:diaľka. Keďže ja mám len 15 a on 16 nemôžme sa ani stretávať, ale na leto sme si dohodli stretko (mal by prísť) asi na 5 dní. Ja viem, že je to celé bláznivé, ale kto vie, možno raz ja alebo on sa presťahujeme a budeme spolu. Nikto nikdy nevie čo máme napísané v osude a napokon, kto kedy tušil, že mi raz napíše niekto a takto ma očarí a ešte k tomu cez internet? Celé je to ako veľká náhoda. Tak nezúfajte, buďte optimisti ako ja :)...

asti

my sme sa s priatelom zoznamili cez txt forum na markize, pred takmer piatimi rokmi..od prveho stretka tam bola ta pomyselna iskra medzi nami, ale robil v zahranici, tak sme nechodili spolu..vlani sa vratil, a uz sme sa zasnubili, planujeme svadbu :o) je jedno kde sa laska hlada, hlavne je ze sa da najst :o)) drzim vam palceky :)

in

Ja som si vždy vravela, že to sa nedá cez net si niekoho normálneho nájsť. Niekoho takého, akého by som si ja predstavovala. No a našla som, sme spolu už takmer 3 roky, presnejšie 2 roky a 8 mesiacov. Sem-tam sa pohádame, ale myslím si, že je to vrámci normy. Ja som spokojná.

sunnysweetie33

mam asi 3/4kamosky, ktore spoznali svole lasky cez internet!!! a dodnes im to super klape..myslim si,zeje to dnes uz normalne..zalezi len od toho,co hladas a ci to/ten, co/koho hladas sa na tom chate nachadza..