problem s pletou

[zruseny12]

aj ja ich davam na obrusky ale aj tak to uz je nasiaknute olejom,ale co uz....su aj tak vyborne....skusim aj ja z vlockami...a to ich najprv namocis,alebo ako,lebo vlocky som este nepouzivala...

adriana

moja babka je tiez ina gurmanka,ale uz nemoze tak moc vyvarat,lebo je chora a ja to mam tiez po nej,zerada varim a pecie,viedla nas k tomu,ale ja si casto tiez vymyslam a recepty si aj menim:)

moncika

no je pravda ze malokedy varim tak presne podla receptov,radsej si sama skusam a zatial to kazdemu chutilo-ovsem bolo zopar nepodarenych veci ale to sa stane kazdemu-a stale sa rada ucim nieco nove.zalubu vo vareni mam po babke-to bola gurmanka.viete take typicke perfektne slovenske speciality ako nase babky vedeli :-)

adriana

o plackach mi ani nepis,lebo ja za plackami by som aj utekala az neviem kam a casto sa mi stavalo ze som ich zjedla tak z chuti a ani nie vela,ze som aj vracala:) proste keby som ich mala kazdy den ako olovrant,nevadilo by mi to:)

[zruseny12]

aj som si kupila muku grahamovu robila som s nej aj knedliky,ale citala som,ze obsahuje kyselino fytovu a ta zabranuje vstrebavanie vapnika...tak uz z nej nepeciem...