Fit & Slim

whereweare

No neviem, toto som neskúšala, ja som skúšala len Herbalife a pomohol mi. Z 98 kg som sa dostala na 74 kg za cca tri mesiace (samozrejme, aj som cvičila a upravila stravu), koktejlík som mala ráno a večer, zmiešala som s mliekom, trocha ovsenných vločiek, ovocie a hotovo; aloe vodu som pila ráno a čajík večer a upravilo sa mi trávenie, nemala som ani problémy s chodením na WC, za čo som vďačná, pretože som vždy mala problémy s vyprázdňovaním. Áno, niekto povie, že je to blbosť, no mne to zaberalo, bohužiaľ, potom som upustila uzdu a vrátila som sa do starých koľají (povedzme, že depresia a zdravý duch sa nekamarátia), takže začínam odznova. Objednala som si to hlavne preto, pretože ja nemám čas na prípravu raňajok, koktejl mám za 5 minút hotový, obed normálny (zelenina, mäsko alebo cestoviny/ryža a nejaká zeleninka a pod.) a večer zas koktejlík s niečím zmiešaný a bola som vždy plná. :) z čísla XL som za tri mesiace obliekla M/L :)

michaela3108

Ludia ved citajte...sa vas tie baby pytaju ci mate skusenosti s biokeramickou bieliznou Fir Slim nie s kadejakymi tabletkami...nikto tu nijake tabletky nespomina tak sa chodte odbavovat inde alebo odpovedajte normalne

Oľga

CUFT

Fir Slim - tielko, nohavice aj pás mám asi dva týždne. Oblekové číslo nosievam 48 alebo XXL. Toto tielko som si mohla objednať menšie, lebo je dosť elastické a skoro vôbec ma nestiahlo. Nohavice sú pevnejšie. Čo sa týka schudnutia tak na váhe nemám úbytok ale na objeme áno. Predtým som mala okolo žalúdka, pásu aj bokov 114 com , teraz 110/111/114.
Pracujem na záhrade a tielko Fir Slim mám oblečené, takže sa statočne potím ale takto sa asi zmenšuje môj objem.Zloženie tejto textílie mi veľmi dobre pôsobí na operovanú chrbticu, skoro vôbec ma nebolí. Dúfam, že som si neuriekla.

avrilka458

Mila deades mozem ti s kludom povedat ze fir slim pomaha,ja ho mam skoro mesiac a sa mi podarilo uz do dvoch nohavic zhodit.:-)

Slecna A.

nezabudnite, ze ked chcete chudnut, musite spravne jest a cvicit. To iste plati, ze ked chcete pribrat musite spravne jest a cvicit. Radsej sa poradte s dakym odbornikom na vyzivu, lebo niektore rady na tomto fore su skor smiesne :) Cest vynimkam samozrejme.

deto41

Neberte žiadne tablety na chudnutie je to totálna hlúposť oberie Vás to iba o peniaze! Treba zmenit jedlá stravovat sa každé 3 hodiny a hlavne vela jedzte zeleninu a ovocie nie hladovať treba si pozrieť delenú stravu recepty aké sú tam a doma brušáky a ozaj to zabera! Tablety na chudnutie je totálna somárina ja som to vyskusala a nikdy už viac!!

x.egres

RE: marisssa
Skusal som a skusam system, ktory je postaveny na detoxikovani + vyzivovy koktail. Vysledok doteraz je 15 kg tuku dole. Clovek vsak chudne relativne pomalsie, na zaciatku cca 1-2 kg za za 2 tyzdne, neskor sa to spomalilo. Pozitivum je, ze nie som hladny, 5-6 jedal denne. Dolezity je dostatocny prijem vody, aby sa odpad mohol z tela vyplavit. Vycistili sa mi chute, necitim sa unaveny, zlepsili sa mi niektore zravotne parametre.