Strie, popraskaná koža na prsiach

benion

Krém proti striám - buyeasy.by Tento krem mam pocit je jediny co fakt zabral na strie....uz som mala velmi drahe pripravky...a vysledky nic moc....ale tento krem si neviem vynachvalit....vrelo odporucam....

Slzicka

Ahoj :) skus si objednat z notino.sk bi-oil. Dobre sa roztiera a krásne hydratuje. Ja mám pocit, že na tie moje strie na bokoch zabral krásne

Contractubex

Mne strie skoro uplne zmizli ked som sa natierala elastiqom exclusiv - -odkaz odstránený- mi ich tak stiahol zjemnil rozotrel neviem ako to nazvat ale oni skoro uplne zmizli :)

LUCIA.LULU

vannka..nezavádzaj.... realita taká že NIE! nezmyznú...
ja som mala kozy asi 6-ky, ked som ich mala napchane v podprsenke, dala som ju dole spadli mi na pupok... mala som ich od 15 také do 19, kedy som ich dala preč... na 2jky.. strie mi ostali už som 8 rokov po plastike..

vannka

strie v puberte su normalnym javom.Po case same vymiznu ale mozes si samozrejme aj dopriat nejaky kremik ak chces.

radka227

ja som v puberte pouzivala viacero kremov. v tehotenstve som si kupila krem od bepanthenu a myslim si, ze mo pomohol zmiernit mnozstvo strii.

maja majova

no alebo kremy na baze silikonu.. som tehotna, ale hned po porode ako si zbadam strie, idem sa natierat kremom silkyderm, je aj na predpis..no je to fakt aj dost o genetike :(..

kaya55

Musím ťa sklamať, neexistuje žiadny krém ,ktorý by to zahojil alebo po ňom to zmizlo. Určite by som navštívila lekára a poradila by som sa sním. Môžeš len takým to veciam predchádzať. Je to aj o genetike, ak má tvoja pokožka sklony k tomuto problému. Preventívne by som použila olejčeky najlepšie v Bio kvalite ako prevenciu sú to predsa len prsia napríklad arganový.