ahojte :)...mam 16 a na prsiach mam taku popraskanú kožu(také červeno-fialové čiarky), ..neveite niejaký prípravok alebo nieco aby mi to zmizlo ?? plssss pordťe ..má/l s tými niekto skúsenosti ??
Strie, popraskaná koža na prsiach
ahojte...strie sa mi vytvorili len nedavno ale zatial su to len take bledo ruzove ciarky.Neviete mi nahodou niekto povedat ako sa budu spravat na slnku ked si ich opalim ? nezmenia farbu ? dakujem za odpoved :-)
ahojte...strie sa mi vytvorili len nedavno ale zatial su to len take bledo ruzove ciarky.Neviete mi nahodou niekto povedat ako sa budu spravat na slnku ked si ich opalim ? nezmenia farbu ? dakujem za odpoved :-)
doporučujem krém zo skladkovodnej riasy chlorella, otestované na mamičkách po pôrode, 87% účinnosť, že sa prasklinky zahojili.
viď bpmedical.eu
TEHOTNA ZENA,ale aj zena ktora nieje tehotna a ma strie mala by pouzivat krem ktory obsahuje vela vitaminov ale hlavne rastlinne lipozomi,ktore dodavaju kozi pruznist a elascitidu.efekt hlavne pre tehotne zeny je 100percent!
Mysha, kúp si krém pre tehotné na prevenciu proti tvorbe strií. V lekární majú široký výber a určite ti poradia. A TOMU PAKOVI čo si myslí, že strie maju len tlstejšie ženy odkazujem, že strie vznikajú aj vplyvom hormónov napr. v puberte alebo v tehotenstve.
mysha
kedze uz mas cervene flaky, myslim, ze nezabranis tomu, aby sa ti vytvorili strie, ale urcite ti aspon trochu pomoze napr.pripravok od VICHY proti striam
neviem co si za idiota, ale ked sa zene spravia strie na prsiach to neznamena ze je tlsta:D a okrem toho sa strie robia aj ked dievca rychlo vyrastie ako v mojom pripade, jaj takychto mudrlantov uplne milujem, hanbi sa !!
a ani tlsté ženy :DD
Tak schudni a nebude sa ti to robiť. Tlsté dievčence niesú pekné. :DD