ahojte :)...mam 16 a na prsiach mam taku popraskanú kožu(také červeno-fialové čiarky), ..neveite niejaký prípravok alebo nieco aby mi to zmizlo ?? plssss pordťe ..má/l s tými niekto skúsenosti ??
Strie, popraskaná koža na prsiach
ahojte,mám iba 12 a už mám strie,prečitala som asi milion článkov a nič také som nenašla skúste mi niečo poradiť ako sa zbaviť strí na prsiach budem vdačná...dakujem
na laser som chodila do presova,no ja som mala popraskane cele brucho,bola som rok od porodu ked boli este cervene,vyzeralo to otrasne a ten laser mi naozaj pomohol,jedno sedenie ma vyslo na 50 eur 30 impulzov,mam za sebou dve cez leto si davam pauzu lebo sa neodporuca miesat slnko s laserom a na jesen pojdem este na dve a strie budu uplne bledulinke,teraz po dvoch laseroch ich mam po bokoch svetle a okolo pupka take hnedo ruzovkaste lebo tam je viac tuku tak to treba viackrat laserovat
Pre Zebra 108:
A mala si tie strie vela? Neviem kde si si to dala robit, ja som z Kosic, ale mne povedali ze mi pomoze len plastika brucha a to sa mi zda dost drasticke, ked mi opisovali ako to robia. Pomoze laser aj ked je to vo vascom rozsahu? Vopred dakujem
a napíš potom či si spokojná. Už som to odporúčala dvom babám v marci a sú fakt happy. Veď leto máme, no nie dievčence:o)))
-odkaz odstránený-
Nájdeš to na starostlivosť o telo a presne:
AA ŠTÍHLE TELO - INTENZÍVNE SPEVŇUJÚCE SÉRUM NA PRSIA A DEKOLT
a na spevnenie pokožky na bruchu, zadku a stehnách zase tento:+
-odkaz odstránený-
AA ŠTÍHLE TELO - KRÉMOVÉ SÉRUM MODELUJÚCE BRUCHO, BOKY A ZADOK
Máme ich preverené, odskúšané - sú tam aj iné, ale tieto sú najlepšie, garantujem ti, že do týždňa som mala o 1 cm menej kože na bruchu. :o))
dakujem, a ktory krem presne mas na mysli? lebo su tam anticelulitidove a zostihlujuce a ja potrebujem iba spevnit kozu a lepsiu elasticitu....
potrebuješ spevniť pokožku - z vlastnej skúsenosti ti odporúčam krém v pohodovej cene a fakt dobrej kvalite na spevnenie a modelovanie brucha, zadku a stehien. pozri na zdravakrasa.sk - štíhle telo sa volá. Je to poľský výrobok, ale urobil mi oveľa viac lepších výsledkov na bruchu ako vichy a vyhodila som za neho majland..
urobila som si dve kúry dvojmesačné, minula som štyri balenia - ale na večer som si po kúpeli urobila ešte 20 min zábal stehien a brucha do fólie. Tak mi to robili v našom kozm. salóne a potom som si to už kúpila a robila si sama doma. natierala som sa ráno-večer /niekedy aj cez obed som si švihla trošku krému/, ani som poriadne necvičila, len sem-tam nejaký brušák - a fakticky mám telo lepšie - a to mám už dávno po 30-tke, takže som happy :o)))
mne sa spravili v tehu na bruchu a davala som si to odstranit laserom draha zalezitost ale vysledky su ihned vyditelne a este je dobry krem elastique a hlavne vela vela masirovat aj to pomaha
viete poradit konkretny krem na strie na cele telo? ja mam na zadku a stehnach, a vobec, mam taku roztiahnutu kozu a neelasticku, aj preto ze som trochu schudla. co na to???? nemam chut sa vypytovat v lekarni, malokedy natrafim na ochotnu lekarnicku, zvacsa ma odbiju prvym pripravko co im pride pod ruku...
Ahojte, ja mám tiež ten problém po dvoch detičkách - výrazne mi pomohol prípravok na prsia na zdravakrasa.sk Teraz už tam majú aj nejaký nový, ale pozrite si z expresso slim - na prsia, to je hotový zázrak.
Určite ti strie nevyhladí žiaden krém, ale dôležité je spevnenie pokožky, aby aj po opálení dekolt vyzeral pekne. Natierajte sa určite aspoň dva-tri razy za deň, skutočne pomohol, aj sestra ho už má kúpený do zásoby, práve je tehotná :o))
Ten iný - je vraj tiež dobrý, ale ten nemám odskúšaný, len kámošky vraveli.