Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
podla mna je guba dobry,ja som tiez chcela ist k nemu.aj som mu pisala mail a do dnes sa neozval.vydrzat to vydrzis,pri najhorsom budes kvilit,plakat a kopat ako ja:))
no vidis,mna uz nic neboli ani ta spicka,dokonca sa mi zda ze je dost necitliva.ja si myslim ze ma to bolelo urcite preto ze som to mala zle po prvej operacii a jemu sa to tiez zle robilo.
ano nynca v lokalke,ja som sa strasne bala uspatia,je to pre mna hnusna predstava a vzdy je tam riziko,aj ked si uplne zdrava,je to velky zasah do organizmu.
teraz ked som vedela ze budem iba v lokalke isla som tam s usmevom.
urcite skus, ked nie a bojis sa tak mozes ist inde
vraj on robi len celkovu, no skusim sa ho spytat, ci by mi nemoholurobit lokalku? ci to nie je mozne..bo ja sa strasne bojim tej celkovej
palinka:
a skusala si sa ho opytat ci nerobi lokalku?
no vidis,mna uz nic neboli ani ta spicka,dokonca sa mi zda ze je dost necitliva.ja si myslim ze ma to bolelo urcite preto ze som to mala zle po prvej operacii a jemu sa to tiez zle robilo.