Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
zatial mi robil len vrchnu peru a sme sa dohodli ze uvidime ked sa to zahoji či dorobime aj boky a spodnu alebo nechame tak, ale spodnu si asi necham povodnu, no a tie boky uvidim. teraz to neviem zhodnotit,
jani naozaj oproti nosu je to nič ten rez vobec necitim, len ako keby si narazila s perou ze je opuchnuta inak ma to ani vobec neboli nič, ja som čakala niečo horsie bolestivejsie takze som milo prekvapena.
MONITAAA
mne keď nejde niečo dole z tela, skúsim odlakovač, ale na pery by som to asi nedávala :)) Neviem si predstaviť, dať si rezať pery... Aj som včera na teba myslela, že ako to vymyslíme. Ale obdivujem ťa za tú odvahu. Ja možno vyskúšam nejaký výplňový materiál...
hej zvnutra mi urobil take velke V od m,iesta kde ma byt uzdička az po spodok pier tak na kazdej strane je jeden koniec V a tam hore to zosil tak 7mm takze je z toho take Y. ale ja uz uzdičku nemam od minulej operacie nosa kde mi rezali aj ten sval medzi nosom a perou, inak by mi ju dali preč teraz. nebolelo to vobec ani teraz neboli len opuch citim. včera večer ked som isla spat to bolo v pohode pera bola vacsia o dost sice ale nebolo vidno ze s nou niečo je vyzeralo to prirodzene ale teraz je ala černoch. najviac mi na tom vadia tie značky čo mi urobil pretoze nejdu s ničim dole. nemate na to nejake triky?
MRKVUS
hej, koreň by mal byť pôvodný. Ja som predtým nemala vysoký nos z profilu, len spredu široký a mala som mierny previs. Ja už ani neviem, čo všetko som mala robené :)Jazvu mám medzi dierkami, dosť je ju vidno, tak chodím so skolonenou hlavou :))) A neboj, špička ti ešte môže sklesnúť..
MONITAAA
no ja z teba odpadnem!! Fakt si bola? :D Bolelo to? Zvnútra ti to rezal?
ahoj jani, tak ja uz som po V-Y nebolelo to vobec, včera to bolo aj pekne, po opke to opuchlo len minimalne a s ladom potom opuch odisiel na minimum, ale ako som sa dnes rano zobudila.... aj černochov by som tou perou tromfla, heh, ale v pohode
Jana C
málinko mi zdvihol špičku, nemám ho úplne rovný, ale mne sa veľmi páči. len škoda, že som to nepodstúpila už dááááááááááááávno, ušetrila by som si kopec slz, sklamania, trápenia... ale všetko má svoj čas, ako sa hovorí.
Jana C
koreň je tvoj pôvodný? no teda, to by si mala vidieť môj pred opkou, to sa nedá vôbec porovnať...
Jazvu? vôbec nie, nevšimla. a kde ju máš ?
No, máš pravdu, sem tam ma svrbí... musím tak jemne opatrne...aj smrkanie mi robí problémy, teda musím tak veľmi opatrne.
ten svet je taký malý... xi