Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Mrkvus
Ahoj:), prosím aj mne by si poslala fotky? Myslím, že nám, čo sa na niečo také chystáme a bojíme, to strašne pomôže. Prosím, prosím pošleš?:))Velmi by som chcela isť tiež ku dr Kovačovi.
Ďakujem:)
18Mirka@gmail.com
all girls
fotky posielam iba na oplátku :-)
Ahojte,
mrkvus,
prosim ta mohla by si mi poslat fotku, komunikovali sme spolu skor a isla by som asi na taku podobnu upravu ako je ta tvoja, dakujem. lenka.rychnavska@post.sk
malamama
nie, len som si striekala do nosa vincentku.
To je individuálne, ako sa ti to hojí, záleží to od organizmu a iných mnohých vecí.
Ja som nemala žiadne bolesti, neužila som ani jednu tabletku proti bolesti, ani som moc nekrvácala, tampóny mi vybral na druhý deň op opke...všetko to prebehlo ok, a s výsledkom som veľmi spokojná. Želám každému taký ľahký priebeh operácie a spokojnosť s výsledkom....
Mrkvus
ahoj prosím poslala by si mi foto? Velmi by som chcela vidieť ake robí dr Kovač nosteky. Ďakujem
danka.r@azet.sk
no a to zjazvenie neviem lebo to je vo vnutri ust tak to nie je vidiet
nie vplnovat by som to nechcela, aby to vyzeralo prirodzene, uz dam len tie kutiky vytiahnut, do dvoch tyzdnov by to malo byt fajn, ani teraz to neni nič strasne v pohode pojdem aj medzi ludi
koľko sa ti to bude hojiť? Na mňa je to moc radikálne. Lebo nos sa dá opraviť, poprípade aj vyplniť, ale keď ti pery pokazia, ostanú ti zjazvené, nie? Aj ti vravel, či to bude treba niečím vyplniť?