Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
PAPAJA
tak som ti to našla :)) Daj si stránku www.pensionbb.sk Je to asi 5-10 min peši od stanice. Jedna noc sa dá vydržať :)))
RUSO
tvoj posledný príspevok presne odráža úroveň, akou sa tu prezentuješ. Nahlásila som ťa adminovi, taký ako ty ma nebude urážať. Pekný deň
PAPAJA
my sme bývali v nejakom penzione blízko stanice. Myslím, že som to písala v príspevku zo začiatku apríla. Tak si to skús pozrieť :)) Noc stála do 1000 Sk.
papaja
ale vobec neviem, ci nie je drahy:D...radsej si skus nieco pozriet na nete, tam isto nieco najdes, lebo toto nemusi byt zrovna ten najlepsi:D...vravim iba, ze som ho zahliadla, hehe:D
papaja
simcek, ja ked som bola na konzultacii v bb, tak sme isli okolo nejakeho hotela blizko stanice- Hotel Lux asi:))
all
nemate niekto skusenost s nejakym dobrym hotelom prip.privatom v bb?
chcela by som sa niekde ubytovat pred operaciou...a neviem si vybrat
vdaka :)
S1M
ďakujem! :))
RUSO
sprav mi láskavosť a prečítaj si staršie prípevky, poprípade si vygoogluj rhinoplastika a prestaň sa pýtať jak ... 100 krát to isté. Aj tak neverím, že si operáciu podstúpil. Podľa mňa si nejaký puberťák, čo sa ohromne "zabáva" na rôznych fórach a kompenzuje si tak nedostatok komunikácie
ruso
Ved ti napisala ze to odpucha niekolko mesiacov...
Jana C
Ja ten príspevok s tou špičkou nevidím nikde..Kde je napísané či odpúcha alebo nie?
RUSO
pretože sa stokrát pýtaš to isté a ešte sú to aj veci, čo sa riešia v 90% príspevkov.