som prilis chuda=nemozem mat deti??

Príspevok v téme: som prilis chuda=nemozem mat deti??
evka28

Ahojte,mam 28rokov a strasne tuzim po babatku,otehotniet by nebol problem,ale u mna je problem babo donosit,uz dvakrat som potratila :(Raz v piatom mesiaci a raz v druhom.Lekar mi povedal,ze to moze byt sposobene tym,ze som prislis chuda. Meriam 173cm a vazim teraz cca 41kg.Aby ste si nemysleli nie som ziadna anorekticka ani bulimicka,ale nezjem toho vela cez den,vacsinou cez den stihnem nejake to jablko a mozno nejaky chlieb,ale viac sa do mna ani nemesti+mam aj nejake problemy,takze mi jest ani nechuti.Asi teraz nie je najvhodnejsi cas na babo,ze?:(Alebo co robit?Nema tu niekto taku skusenost?Budem moct mat niekedy vobec deti?:(

evcca

nechtik, preco si myslis, ze evka28 nepotrebuje pomoc? podla mna ano, ked sem napisala otvorene, ako sa citi a co ju asi tak tazi....

marco

Možeš si za to sama lebo sa stravuješ iracionálne.A ak ti nechutí tak si chorá,pretože nechutentvo je choroba.Navštiv odborníka,len nechapem ako rozmýšlaš že na takéto veci neprídeš sama,to sa mi zdá tiež choréééééééé

jablonka

evka, kazdopadne by mal na teba niekto dozerat, ako sa stravujes. si sice dospela, ale mas pomylene vzorce, co sa tyka stravovania.
nemusis sa prejedat, nesmies sa, pretoze budes mat nevolnost a pocit plnosti a tazoby.
musis ale mat pravidelny stravovaci rezim. povedz si, ze budes jest kazde tri hodiny, patkrat denne. nie vsak iba ovocie a zeleninu, musis mat primeranu vyzivu, potrebujes aj bielkoviny a uhlohydraty.
a davaj pozor, aby si neotehotnela skor, ako budes schopna plod vyzivovat. pozor preto, aby ta potom nemrzelo, ze si bola nezodpovedna, s nasledkami pre dieta.
drzim ti palce, aby si sa na seba zacala pozerat normalnymi ocami, aby si sa vedela raz normalne najest a aby si zazila stastie drzat v naruci zdrave a krasne dietatko.

evka28

kaloria..Citaj poriadne potom sa vyjadruj.A mas pravdu s tebou sa nechcem o nicom radit,ale kazda normalna rada je dobra a vsetkym ktory sa mi snazili nejako poradit a nie ma iba kritizovali dakujem.

kaloria

ved ty sama si najmudrejšia,tak čo sa chceš s nami o čom bavit a radit.Najprv píšeš že maximum si mala 43kg ked si sa enormne prejedala a teraz zrazu až 47kg,čo ta svedomie žerie či sa obhajuješ sama pred sebou.Ved ty jediná na tejto téme nechceš problém riešit-dobre ráno realita!!!!!!!!!

zuzkabluzka

Nikto ti predsa netvrdi ze mas prestat sportovat a pracovat, len ti radime obmedzit to a urobit sama nieco preto aby si otehotnela a mala dieta! lenze ked stale hladas iba dovody ako sa to neda a nie si ochotna nic preto urobit tak sa to neda.
tie proteinove drinky sa volaju Nutridrink, moja mama to pila po operacii, je to na predpis zadarmo, inak dost drahe. ale urcite to nieje dostatocna dlhodoba vyziva.