som prilis chuda=nemozem mat deti??

Príspevok v téme: som prilis chuda=nemozem mat deti??
evka28

Ahojte,mam 28rokov a strasne tuzim po babatku,otehotniet by nebol problem,ale u mna je problem babo donosit,uz dvakrat som potratila :(Raz v piatom mesiaci a raz v druhom.Lekar mi povedal,ze to moze byt sposobene tym,ze som prislis chuda. Meriam 173cm a vazim teraz cca 41kg.Aby ste si nemysleli nie som ziadna anorekticka ani bulimicka,ale nezjem toho vela cez den,vacsinou cez den stihnem nejake to jablko a mozno nejaky chlieb,ale viac sa do mna ani nemesti+mam aj nejake problemy,takze mi jest ani nechuti.Asi teraz nie je najvhodnejsi cas na babo,ze?:(Alebo co robit?Nema tu niekto taku skusenost?Budem moct mat niekedy vobec deti?:(

nechtík

Však ked viem že idem na sútaž a nemožem si dovolit otehotniet použijem ochranu,no nie?Eva ty si u mna len obyčajná velká klamárka.

evka28

papundekel...Ja viem co chcem,neboj sa, ale tak veci sa menia,ak si si to nahodou nevsimla, a dakujem vsetkym za nazory, uvidime ako to bude, dnes som bola u gynekologa a som tehotna :)Tak do tretice snad vsetko dobre :)

dd

mila petulda, ja som bola so sebou spokojna, pri tej vyske a vahe ako som pisala, a nepisala som, ze som chuda, podstatnejsia bola skor ta druha cast mojho prispevku..ale neva..a aj ked mam teraz po porode viac, BMI mi stale vychadza v norme..aj ked ja by som chcela troska este zhodit, ak sa nedostanem na svoju povodnu vahu, nebudem mat hlavu v smutku :)..

papundekel

...Prva veta - strasne tuzim po babatku...Po par dnoch zmena nazoru...Normalne uvazujuci clovek sa na dieta pripravuje minimalne niekolko mesiacov dopredu, zvazuje, nemeni nazory na taketo veci zo dna na den...Je to nezrela zena, ktora sama nevie, co vlastne este chce. Dieta to urcite nie je.

papundekel

nechtik, keby bola taka strasne moderna a samostatna, nepotrebovala by s nikym zit (ale kazdy normalny clovek predsa niekoho len potrebuje, nie?). Nezavislacka by si zasla do spermobanky nechat sa oplodnit spermiami od anonymneho darcu, nie od priatela, s ktorym zije a chce dieta a robi ramena, aka je nezavisla. Ked mas s niekym dieta, do konca zivota si k nemu priputana, aj keby zil v Afrike, lebo to decko zrejme bude chciet vidiet a podobne...Neviem, naco tu vypisovala, ked nakoniec sa to zvrtlo tak, ze ved ona decko ani vlastne nechce - necudovala by som sa, ze priatel je ten, co chce, zrejme je starsi a tlaci na nu...a ze je so svojou vahou spokojna...My len mozeme zazelat vela stastia.

nechtík

No to je fakt,asi máš dost nízke sebavedomie ked hned myslíš na podvod a nie v pravú lásku,alebo ty sama si neverníčka.A dieta je najvačší závazok,ked chceš byt taká moderná(AKO SI TY MYSLÍŠ)emancipovaná žena.Podla mna už kalkuluješ v hlave,vek ti bije pred očami BIM-BAM,aj ked o veku to je zase relatívne..ale zrejme je,že dieta naozaj chceš kes ste sa o to už 2krát pokúsili.A priatel ti čo na to hovorí ked vie že sa za neho v živote nevydáš,ved len pri tebe roky zabíja.A ak by ste mali dieta a aj tak ta začne podvádzat čo spravíš,či sa už na to pripravuješ??????

jupiiik

Ked si s nim urobis dieta, tak to nie je zavazok??????????????????????????????????????????M eno nebude mat jeho tak nahodou? Este aj vysudit ho od teba moze...Zrejme si s predoslym potratila alebo si sa skaredo popalila, na tvojom mieste by som ale s chlapom v prvom rade nemala decko, ked mu neveris...

evka28

Tak nemam potrebu sa pred vami hrat na niekoho a uz vobec som sem neprisla rozoberat svoju "karieru" :)Ale mas pravdu o podnikani toho zatial vela neviem,ale ucim sa a myslim ze mi to celkom ide :) A vydavat sa tiez nechcem z roznych dovodov,ale myslim ze to je uz ozaj osobne a nemienim to rozoberat s nikym inym okrem priatela.A laska tak ci tak vyprcha tak naco sa vydavat?Nezavesim si na krk nejakeho chlapa a za 5 rokov ma bude podvadzat,mne vyhovuje ten zivot ako vediem,nemam rada zavazky.

nechtík

Ak ho máš skutočne rada,prečo sa nechceš vydávat?Ja si myslím že čakáš na lepšieho,tak to robí každá druha žena.Moj názor je že ženy a muži nevyhladávajú manželstvo lebo sa boja že ostanú na ocot,to si čo napísala?My sme sa brali samozrejme z lásky a v okruhu našich známich takých ako ty píšeš ani nepoznáme.A ta tvoja siet firiem-ako laicky si to napísala,vidno že o podnikaní a vedení nemáš ani šain.bohužial hráš sa tu na mecherku a nemáš na to,tak tu nerob na nás velké BU BU BU!