Ahojte,mam 28rokov a strasne tuzim po babatku,otehotniet by nebol problem,ale u mna je problem babo donosit,uz dvakrat som potratila :(Raz v piatom mesiaci a raz v druhom.Lekar mi povedal,ze to moze byt sposobene tym,ze som prislis chuda. Meriam 173cm a vazim teraz cca 41kg.Aby ste si nemysleli nie som ziadna anorekticka ani bulimicka,ale nezjem toho vela cez den,vacsinou cez den stihnem nejake to jablko a mozno nejaky chlieb,ale viac sa do mna ani nemesti+mam aj nejake problemy,takze mi jest ani nechuti.Asi teraz nie je najvhodnejsi cas na babo,ze?:(Alebo co robit?Nema tu niekto taku skusenost?Budem moct mat niekedy vobec deti?:(
som prilis chuda=nemozem mat deti??
Jooj, navrhol sobas...To nebolo dvakrat romanticke. Urcite by si neodolala, keby ta normalne poziadal o ruku, nie navrhol, ale poziadal, s prstenom, bez klaknutia:)Zda sa mi, ze sama nevies, co chces, neries x veci naraz, ber to postupne, na vsetko pride ten pravy cas, ved uvidis a nepoddzubujem, len ti radim. Podla mna nie si vyspela na dieta a mas uplne ine zaujmy momentalne, tak sa im venuj...Mas kopec casu, ja dieta planujem v 34ke, som o dva roky mladsia od teba a hoci som vydata, mam rozbehnutu karieru a na dieta sa necitim, aj ked deti milujem.
evcca dakujem :)A wiwiwi bavi ta poddzubovat,co? :)Mas pravdu na kolena si predomnou neklakol,ale sobas mi uz navrhol a ako sa da z toho vsetkeho vyddukovat odmietla som :)Aj ked ho mam velmi rada,ale nechce sa vydavat,asi mas pravdu v tom ze by som si mala dokoncit karieru a tak dieta,no ved uvidim,ci sa mi niekedy postasti :)
evka28, ja ti drzim palce, ale zda sa mi, ze len roztahujes ramena, lebo ten tvoj priatel na nepoziadal o ruku:) Vtedy si zvyknu zeny navravat, ze to tak ma byt a ake su nezavisle, ale keby pred tebou klakol, neverim, zeho odmietnes. ja som sa vydala pred pol rokom za muza, s ktorym som zila 5 rokov a poviem ti, ten vztah sa velmi zmenil po svadbe, sme si ovela blizsi a tak...A ked raz pride dieta, tak medzi lubiacich sa manzelov. nemanzelske deti su chudatka, podla mna. Zdrap papiera to nie je, o com placas? No ved az ta popyta o ruku, uvidis. Aj ked tuzis byt vychrtla kvoli tancu, tak jes malo, cudujem sa, ze mas este sily tancovat. medzi tanecnikmi, modelkami a gymnastkami je vela ludi, i chlapov, co trpia anorexiou...Som rada, ze s deckom pockas, nemas sa kde ponahlat a asi to je len tvoja momentalna nalada, ze chces decko, urob si karieru a potom sa daj na materstvo...Ved nanho nebudes mat ani cas pri tvojich povinnostiach.
drz sa
No vidim,ze ste sa pekne rozkecali,aspon som mala co citat:)Mam pravidelnu menstruacia,dokonca mam aj zuby aj vlasy aj nechty,mozno by ste neverili ale mam aj prsia aj zadok.A nemyslim si ze dieta musi prijst do nejakeho zvazku,vydat sa urcite nechystam,nepatrim do skupiny zien ktore sa boja ze ostanu na ocot a preto vyhladavaju manzelstvo.Ja som spokojna,som s priatelom uz 4 roky a nechystam sa vydat.Kolko deti sa narodi do rodiny,ktora je plnohodnotna ako napisala wiwiwi a aj tak to nie je ono,rodicia sa hadaju,dieta pride do stresujuceho prostredia,takze je jedno ci mam alebo nemam nejaky papier,podla mna je dolezite ze sa s priatelom milujeme a tuzime po babatku,netreba nam nejaky zdrap papiera :)A dokonca mam aj internet:)A to co si napisala wiwiwi,ze keby som mala dost prachov tak staci aby pracoval priatel,je dost velka blbost:) Pracovat musim,ja som zvyknuta na nejaku tu svoju zivotnu normu a okrem toho vediem siet firiem po ockovi a nemienim zahodit jeho zivotnu pracu len tak za hlavu a + praca ma bavi :)A okrem toho povazujem s aza nezavislu zenu a bolo by mi trapne keby ma zivil priatel,nepochopim zeny ktore tak ziju.A gynekolog by mi odporucil urcite pracovat menej,ale dost pochybbujem o tom,ze by mi zakazal pracovat.Jediny moj problem vidim v tom,ze som chuda a zatial nemam babatko,inak som so svojim zivotom nadmieru spokojna :)A odpoviem na otazku evcci,si sa pytala,ze co sa chystam robit,tak uz som zacala.Stravujem sa pravidelne teda u mna je to trikrat do dna a dietatko asi bude musiet trosku pockat lebo sa pripravujem na jednu sutaz a to si vyzatuje vela trenovania a stresu,takze po sutazi uvidim :)
ano evcca,aliciana má pravdu,naozaj som to napísala v úvodzovkách.Pokúšala som sa vžit do myšlienok takto postihnutých mladých dievčat.Ja som s váhou problém nemala ale nezávidím takýmto bohužial chorým hlavičkám,verím že je to tažké priznat si poruchu,dokonca si ju aj uvedomit a robit niečo so svojou závislostou.Ked to nespraví žena silno túžiaca po materstve,pre svoje dieta-svoju budúcnost,ano je to choroba.
:-)
ano evcca, v tom mas pravdu, viem o com to je, takze suhlôasim, my jej nepomozeme, mozme si s nou len pisat a pisat, pripadne poradit, ale clovek aj tak spravi a bude robit iba to, co chce on! Ano musi hlavne chciet ona a ked chciet nebude, tak my s tym nemozeme urobit nic! Hlavne nech sa jej dari, nech papa a nech sa jej opat podari otehotniet a konecne donosit babätko! drzim place evka28 :-)
v take situacii ako je ona podla mna nepomoze ani keby sme sa rozkrajali, asi sama vies, ze musi zacat chciet len ona sama a to zacne az ked riadne padne na hubu, ale co bude v jej pripade pad na hubu, musi vediet len ona sama.
evcca - oprava, prepac ze som ti skomolila meno :-)
Sice mozno mas pravdu, ze netreba jej pisat ze ano vyzeras dobre a tak, ale co vsetko jej treba povedat, aby zbadala seba samu???