som prilis chuda=nemozem mat deti??

Príspevok v téme: som prilis chuda=nemozem mat deti??
evka28

Ahojte,mam 28rokov a strasne tuzim po babatku,otehotniet by nebol problem,ale u mna je problem babo donosit,uz dvakrat som potratila :(Raz v piatom mesiaci a raz v druhom.Lekar mi povedal,ze to moze byt sposobene tym,ze som prislis chuda. Meriam 173cm a vazim teraz cca 41kg.Aby ste si nemysleli nie som ziadna anorekticka ani bulimicka,ale nezjem toho vela cez den,vacsinou cez den stihnem nejake to jablko a mozno nejaky chlieb,ale viac sa do mna ani nemesti+mam aj nejake problemy,takze mi jest ani nechuti.Asi teraz nie je najvhodnejsi cas na babo,ze?:(Alebo co robit?Nema tu niekto taku skusenost?Budem moct mat niekedy vobec deti?:(

evcca

ona to nedokaze posudit, ale myslim, ze spravila 1krok, ked si priznala, ze je prilis chuda a nemoze mat deti.
sama mam ppp a ver mi, ze ironiu ona vnimat nebude, ked jej napiseme, ze pomoc nepotrebuje, len ju to uisti, ze ide dobrou cestou a nejake sumy, co jej vravia, aby to stopla, bude opat na dlhu dobu ignorovat. baby s ppp su raz take.

aliciana

evca: neviem mozno aj ano, pretoze evka28 tu stale pisala, ze ona nemieni nic menit a tak, ze ona bude aj tak tancovat...takze podla mna evka ak chce otehotneniet a ked neustupi zo svojich poziadaviek na seba, tak sa jej to asi velmi tazko podari - donosit to babätko. myslim si ze tak nejako to chcel nechtik vyjadrit, ale napisal to tak, ako to napisal. neviem mozno sa mylim, ale podla mna nie! Ved mozno sa nechtik este vyjadri! :-)

jablonka

pravdaze, nechtik to myslela ironicky. problemom anorekticiek je, ze odmietaju liecbu a odmietaju mylsienku, ze by mali vobec pribrat. su nielenze spokojne s nizkou hmotnostou, ale su na to dokonca tak hrde, az podozrievaju kazdeho, kto im radi pribrat z toho, ze im zavidi.preto som pisala, ze evka potrenuje dohlad nad sebou, sama nedokaze racionalne posudit, co je pre nu dobre.

wiwiwi

nechtik, odkial si zobral, ze ma zdrave zuby aj vlasy a periodu pravidelnu? ved to tu nepisala. To, ze zena nemoze vynosit dieta je chyba jej, nie partnera a vola sa to druhotna sterilita. Chyba u partnera by bola vtedy, keby zena nemohla vobec pocat...S vynosenim dietata to nema nic do cinenia. A leby bola taka cielavedoma, tak najprv by z priatela urobila manzela, aby dieta prislo do plnohodnotnej rodiny, dala sa dokopy a potom mala dieta. Keby bola uvedomela a spokojna s vahou, tak by tu asi nepisala...net mat nemusi, moze navtevovat net kaviaren...Keby mala dost prachov, tak by robit nemusela, stacilo by, aby ju zivil partner a ona mohla v pohode uzivat svoje tehotenstvo. Teraz ju gundaci budu brat ako rizikovku, kedze potratila dva razy a bude mat zakazane pracovat pocas tehu...Co ona neurobi...

evcca

nechtik, ja hovorim o jej zdravi, tak ako je nebezpecna obezita je nebezpecna aj podvaha. a myslim, ze evka ma tu podvahu dost rizikovu a tiez je prave jej podvaha rizikovym faktorom pre jej vysnivane tehotenstvo.
ty poznas evku nejak blizsie?

nechtík

Ja si myslím že Evka je sebou spokojná a pri svojej výške 173cm na svoju váhu patrične hrdá.Má lásku k priatelovi,má lásku k tancu,nie je nezamestnaná,má kde bývat,má na jablko aj na chlieb,ma pravidelný cyklus,zdravé vlasy aj zuby,má aj na internet takže si myslím že Evka je spokojné vyrovnané žiena a za tie potraty ona nemože,skor možno jej partner može mat nejakú poruchu či chorobu,ona určite nie.je to mimoriadne cielavedomé uvedomelé dievča,podla mna a dobre vie čo robí.