Chcel by som sa opýtať ľudí, čo ho už skúšali, či mali počas užívania viditeľné zlepšenie libida a erekcie, alebo je to len ďalšií prípravok s "placebo efektom"?
Tribulus Terrestris - skúšali ste? Má vplyv na erekciu?
Teraz asi 6 dní uživam Tribulus od Waidera 3kaps. rano a 3kaps vecer. A nezda sa mi, že by som mal nejak značne zvýšené libido.Ale mam pocit,že ma s toho sem-tam pobolieva hlava.
Myslíte, že to je malo dní užívania? Poradte mam 33rokov.
dnes som nasla toto
translate.google.sk , co si o tom myslite? vo viacerych clankoch som citala ze sa spochybnuje ucinok
nevola sa to nahodou EroStimax ? ja to mam tiez.
ja som uzival pre problemy s erekciou kvapky EroStim od HerballMedix ,su ozaj dostz ucinne /obsahuju extrakt z kotvicniku,zensena,ginka,macu a inych bylin/.odporucam
chcel by som sa opytat ci dlhodobe uzivanie tribulusu asi tak 3 roky s kratkymi prestavkami moze ovplivnit znizenie libida,znizenie energie a celkovy stav cloveka.lebo som cital to,ze ked sa tribulus dlhodobo uziva,telo po case prestane produkovat tolko testosteronu ako pred uzivanim tribulusu,lebo si nan zvykne..je to pravda?
Je uzivanie Tribulusu prinosom aj pre zeny ?
Ak ano, tak v com ?
...práve som si ho kúpil... som dosť impotentný, takže prípadné pozitívne účinky isto ihned pobadám.. už sa teším, jak mi zas po dlhom čase zabrníííí...
Uzival som tribulus asi mesiac spolu s kreatinom a ked som bol na krvne testy, zistili mi, ze mam zle vysledky pecene, prekrocenie takmer dvojnasobne. Neviem, ci je to z toho, pravdepodobne ano. Mate niekto podobnu skusenost?
Moj mail: lubo182@centrum.sk
Piste na mail. Dik.