Tribulus Terrestris - skúšali ste? Má vplyv na erekciu?

antonovaia9

Tabletky na erekciu - erotonus.com Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Erotonus funguje aj za nižšiu cenu.

lenockaaa5

Vyskúšajte NOVINKU na trhu. Ešte účinnejší bulharský tribulus v kombinácii s Moringou. Produkt dostupný na moringacaribbean.sk

jabucko

Tribulus (alebo Kotvicnik) uzivam, takze ti k tomu mozem nieco povedat. S erekciou som nejako extra problem nemal, takze vplyv na kvalitu neviem posudit (ani neviem ako by som to meral :D )... Skor som ho zacal uzivat kvoli celkovej vitalite. Neviem ci je to len placebo alebo naozaj ma nejaky svoj podiel na tom, kazdopadne citim sa viac vitalny... A ruka v ruke s tym ide aj chut na sex - libido. Ked sa citis v pohode a ok, tak ta bavi viac aj postelna zabava :D

Najskor som skusal praskovy kotvicnik, ale ten uz nikdy viac. Priserne horky, nedalo sa to pit ani ked som to zamiesal do sladkej vody. Potom som radsej presiel na tablety, tam nie je problem :) ... Konkretne tato akcia 1+1 je fajna sportovavyziva.sk , mas to zasobu na pol roka.

Corvus

Áno áno, Tribulus terrestris je jedna z najúčinnejšich zložiek vo výživových doplnkoch na podporu erekcie...aj v e-magazine -odkaz odstránený- môžete prehľadne vidieť, ktoré doplnky túto látku obsahujú...

dajid

cauko .. potrebujem serioznu radu .. kupil som si tribulus complex od firmy Jarrow .. obsahuje to 45 percent saponins plus radiolu extrakt a pod.bludy .. kupoval som to na rychlo a chcem vediet ci sa to vobec oplati brat alebo kupit iny s povedzme vacsim obsahom saponinov ??

Maatttis

Skusal som Tribullus na radu kamarata, ktory mi o nom hovoril, ze funguje ako prirodny steroid. Tiez hovoril, ze pri vykone robotnickej prace znizuje pocit unavy. To vsetko bola pravda, ak som bol unaveny supol som si dve tri tablety rano a vydrzal som bezproblemov makat. Po dvoch dnoch volna sa vsak dostavili vedlajsie ucinky o ktorych mi tiez hovoril. Mal som nesmiernu chute. Nedokazal som to uz takmer ovladat. Vzhladom na to ze som nemal frajerku, bolo to o to horsie. Nemyslel som na nic ine. A nedalo sa s tym nic robit. Masturbacia nepomahala. Chut bola vzdy rovnaka. Ucinok bol nasledujucich 5 dni. Zistil som, ze ak som nemal fyzicku zataz, prejavili sa po par dnoch 3-5 dni tieto ucinky na dalsich 5 dni. Neskutocne. Akonahle budem mat frajerku skusime to obaja. Kamarat mi potvrdil, ze jeho frajerka to tiez jedla a nevedel si to vynachvalit. Nemala konca.
To by bolo k mojim skusenostiam s Tribulus terestris

jarob17

Mám 42 rokov a Tribulus beriem trištvrte roka. Za ten čas mi začali enormne rásť svaly, erekcia sa neuveriteľne zlepšila, penis je o niečo hrubší. Chuť na sex mám po celý deň. Semeno pri orgazme - enormné množstvo - super orgazmus. Po pol hodine som schopný znova pokračovať v ďalšej súloži. Manželka je z toho na nervy :-) Vrelo doporučujem !!!