Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
Papaja, nemam od nich pigmenty, nemam velmi rada trblietave ocne tiene :) Mam paletku 5 ocnych tienov The Caribbean Collection.
Myslim vsak, ze na tych Jumbo ceruzkach by to mohlo drzat, ale radsej sa spytaj tej baby, co to predava. NYX predava aj podklady pod pigmenty.
Mirka, to sme asi dve :D Ja som nejak posadnuta testovanim kozmetiky, potrebujem psychologa :D
tiez som platila vopred,no uvidim,kedy mi to dojde,uz sa neviem dockat,lucinka prosim ta ak mas tie pigmenty aky pod ne pouzivas podklad?ja mam od artdeca ale ten je na normal tiene tak neviem...vraj su od nich dobre tie Jumbo ceruzky,na nich to krajsie drzi,mas skusenosti?
Ja som si objednavala od jednej Cesky a u nej stacilo zaplatit az ked mala tovar v CR. Alebo si mohla zaplatit aj skor, ak si chcela. Ale teraz ma na Slovensku zastupkynu a u tej treba platit vopred, lebo ti to inak neobjedna.
Vacsinou maju v DMkach len par veci od Essence urcene na starostlivost o nohy. Sestra ma od Essence nejaky antibakterialny lak na nechty na nohach. Vraj pekne vybieli a spravi ti taky belsi koncek nechtu :)
To dlhe dodanie NYXu aj mna stve, stale cakam asi 3 mesiace, ale aspon sa mozem vytesovat :)
lucinka
no ved to,essence je malokde dostat ale maju celkom schopne veci,potesia najma cenovo v case krizy :)
na nyx sa tesim,skoda lem,ze dodanie dlho trva,teda dlho na moju nedockavost :D
Dufam, ze budes spokojna aj s NYX. Najviac sa mi na nom paci ta malicka dozicka, v ktorej je :D
Skoda, ze v mestach, kde sa pohybujem nemaju v ziadnej DM stojan s dekorativkou Essence. Chcela by som vyskusat. Mam od nich len dva laky na nechty, co som si kupila v Chorvatsku v DM :)
bingham
bleda papaja,to je kombinacia,co?:)
lucinka
ja som objavila take pero od essence na kruhy pod ocami,dokonca sa mi zda,ze prekryje lepsie ako korektor od YLS Touche eclat ale skusim aj tento NYX,zas nestoji tak vela aby som si hlavu buchala o stenu _:)