Ahojte zeny ale aj muzi, prosim o radu. Pracujem na seminarke a dostala som sa k myslienke o trendoch obliekania mladej generacie ... potrebujem niekolko tipov, ako oblecene chodia v bezny den zeny od 18-22r. a od 22-26r.
Prosim o par tipov a ak by bolo mozne tak aj pravdive.
dakujeeeem
Oblecenie/saty
sprav si dotaznik a rozdaj ho niekde. To je to najlepsie. vypracujes si otazky ktore ta zaujimaju. Ja som tiez nieco podobne robila ale tema bola ina. Mala som sexualna vychova na skolav v SR (diplomovka z pedag. minima) Dotaznik je super vec.
este potrebujem trosku popisat o faktoch, ake oblecenie resp. casti oblecenia zeny neznasame a hlavne preco ?
sii - dakujem sii, tusim len ty tu so mnou komunikujes. Asi to nie je moc zaujimava tema pre pisatelov :-)) v tejto sekcii sa preberaju ine temy :-)
Moc som sa nedozvedela, ale zaroven sa mi potvrdilo to, co som si myslela to som rada ...........
vcera som mala bielu bluzkovu koselu z 3/4 rukavom a nohavice sporotovo elegantne s pruzkom a k tomu cierne topanky.
dnes na sebe mam rifle:)) tenisky a karovanu koselu.
Dnes je tu nejake cudne pocasie.
ahojte zeny, kto napise este veticku?
co napr. mate ne sebe dnes?
sii - hod do eteru este nieco k teme
prosim kto mi este pomoze?
hej ale problem je v tom ze ako som spominala nie vsetky sa daju nosit na vsedny den :(